**SØGNE: Stjålet sykkel

11.02:** En kvinne melder fra om at hennes røde DBS-sykkel, av merket Diamant, er stjålet fra Stauslandsveien. Sykkelen forsvant en gang i september.

**ARENDAL: Tyveri

11.42:** Tyver har tatt seg inn i et kommunalt bygg i Parkveien. Fra bygget, som kommunens vaktmenstertjeneste disponerer, er det stjålet det som omtales som "en del" verdier. En politipatrulje har gjennomført åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Sint person

11.52:** En vekter melder fra om problemer med en truende person i Tollbodgata. Politiet ryket ut og bistår vekteren i situasjonen. Den pågrepne er en 26-åring fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Lufter to kniver

12.31:** En 33-åring går tur i området ved Samsen mens han er i besittelse av to kniver. Mannen arresteres.

**KRISTIANSAND: Stjålne skilter

Litt etter** meldes det fra en bileier på Kverhusheia at noen har stjålet begge registreringskiltene fra bilen hans. Skiltene har registreringsnummer KH19869. **KRISTIANSAND: Stjålet tilhenger

Noe senere** melder eier av en tilhenger om tyveri. Hengeren, av merket Gaupen, har registreringsnummeret PT1574, og er stjålet fra kristiansanderens hytte i Vrådal i Telemark.

**VEGÅRSHEI: Biluhell

13.58:** Det meldes om trafikkuhell på fylkesvei 414. En bil med to personer i snurrer rundt. Det oppstår ikke personskader, og ingen andre kjøretøy er involvert.

**SØGNE: Stjålet sykkel

Litt etter** meldes en grå crossykkel stjålet fra Toftelandsveien. Sykkelen er blitt borte i løpet av forrige uke.

**ARENDAL: UP-kontroll

Noe senere** rapporterer UP tall fra kontroll. Blant annet er 11 tatt for kjøring med håndholdt telefon.

**VALLE: Grovt tyveri

16.52:** Det kommer melding om grovt tyveri fra garasjer på Brokke. Fra garasjene er det stjålet hjelmer og kjøredresser beregnet for bruk under kjøring med snøscooter.