KRISTIANSAND: To ambulanser og en rekke politipatruljer rykket på meldingen om trafikkulykke. Det var en mann og en kvinne, begge i begynnelsen av 20-årene, som ble påkjørt av motorsykkelen. De skal ha pådratt seg lettere skader da det smalt.

– Begge ble kjørt til sykehus med ambulanse, gutten med skader i en arm og jenta med hodeskade. Skadene er ifølge sykehuset ikke alvorlige, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til NTB.

Vitner på stedet som fvn.no har snakket med, forteller at motorsyklisten kom i høy fart bortover Vestre strandgate. De to personene som ble truffet skal ha stått i øya mellom de to kjørefeltene og ventet på grønt lys da de ble truffet av motorsykkelen.

Motorsyklisten falt av sykkelen og havnet i veibanen, men skal på egenhånd ha kommet seg opp og skal ikke ha vært skadet. Politiet mistenkte at han kjørte i fylla og tok ham med for fremstilling hos lege.

– MC-føreren (18) ble tatt med til legevakten, ble satt i arrest og er åpenbart siktet for trafikkforhold, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt, til fvn.no.

Motorsykkelen som var innblandet i ulykken ble i natt tauet inn av politiet.

Ulykken ble meldt klokka 00.50. Har du tips i saken? Kontakt fvn.no på tips@fvn.no eller ring/sms/mms til 03811.