20.00: Tyveri

MANDAL: Tyveri fra svømmehallen i Mandal

**21.35: Narkotika

KRISTIANSAND:** En politipatrulje stoppet to menn i Randesund. Mennene, som begge var 18 år, ble pågrepet og tatt med til politiets arrest. På mennene fant politiet mindre mengder hasj.

**21.45: Fartsovertredelse

GJERSTAD:** En bilfører som kjørte i 92 km/t i 60 km/t-sonen ved Fiane på riksvei 418 ble stoppet av en UP-patrulje. Mannen (45) sitt førerkort ble beslaglagt.

**22.00: Narkotika

KRISTIANSAND:** En politipatrulje stoppet en bilfører like ved kirka på Lund. Det ble foretatt en pågripelse av en mann i besittelse av en ukjent mengde narkotika. Mannen ble tatt med inn til arresten i Kristiansand, men ble senere sluppet løs.

**22.55: Innbrudd

GRIMSTAD:** En person kontaktet politiet med melding om at han hadde stoppet to personer som kunne mistenkes for innbrudd ved en adresse i Østerhus industriområde. Politiet hentet mennene og kjørte dem til arrest, hvor de ble innsatt. Mennene er henholdsvis 31 og 32 år gamle.

**23.40: Tyveri

KRISTIANSAND:** En scooter ble meldt stjålet fra en adresse i Kongsgård allé. Scooteren er av merket Huatian, og har kjennemerke PU3680. Den ble parkert cirka klokken 22, og eier oppdaget at den var blitt stjålet klokken 23.40. **Slått med skateboard

SØGNE:** En gutt (13) ble i løpet av kvelden slått med et skateboard i hodet, og ble samtidig påført skade på en tann. Det fremkommer ikke av politiets operative logg hvilken by episoden skjedde i, men gutten og hans mor vil anmelde forholdet fredag.