*David Aleksander Toska (31): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a, om at ranet ble begått som ledd i virksomheten til en organisert kriminell gruppe.

Toska ble i tingretten dømt til 19 års fengsel.

Den selvutnevnte hovedmannen bak ranet. Han har erkjent straffskyld for grovt ran med døden til følge, men ikke for paragraf 60a.

  • Kjell Alrich Schumann (40): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Schumann ble i tingretten dømt til inntil 16 års forvaring med en minstetid på ti år. Har erkjent at det var han som avfyrte de dødelige skuddene mot Kjell A. Schumann, og har erkjent straffskyld for grovt ran med døden til følge, men ikke for 60a.

*Erling Havnå (49): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Havnå ble også funnet skyldig for ranet av Postens brevsenter i Oslo i 2003. Havnå ble i tingretten dømt til fengsel i 17 år i tingretten, samt for ranet av brevsenteret i Oslo.

Havnå har erkjent straffskyld for grovt ran, men ikke for dødsfølgen og 60a. Har nektet skyld for ranet av Postens Brevsenter.

*Metkel Negassie Betew (28): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Betew ble i tingretten dømt til forvaring i inntil 16 år med en minstetid på ti år. Sier at han trakk seg en uke før ranet.

  • Ridvan Halimi (27): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Halimi ble i tingretten dømt til forvaring i inntil 16 år og minstetid på ti år. Har erkjent straffskyld for grovt ran, men ikke for dødsfølgen og 60a.

  • Ikmet Kodzadziku (26): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Kodzadziku ble i tingretten dømt til fengsel i 15 år. Har nektet for å ha vært med på ranet. Har hevdet at han var i Stavanger for å levere narkotika da ranet skjedde.

  • Lars-Erik Andersen (30): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Andersen ble i tingretten dømt til fengsel i 15 år. Har erkjent straffskyld for grovt ran, men ikke for dødsfølgen og 60a.

  • Alf Henrik Christensen (44): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Christensen ble i tingretten dømt til fengsel i 13 år. Har nektet for å ha vært med på ranet.

  • Dan Pettersen (31): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Pettersen ble i tingretten dømt til fengsel i 15 år. Har erkjent straffskyld for grovt ran, men ikke for dødsfølgen og 60a.

*Johnny Thendrup (42): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge. Også funnet skyldig etter paragraf 60a.

Thendrup ble i tingretten dømt til fengsel i 13 år. Har erkjent straffskyld for grovt ran, men ikke for dødsfølgen og 60a. Ble skutt i låret i skuddveksling med politiet.

  • Thomas Thendrup (36): Frifunnet for NOKAS-ranet.

Thendrup ble i tingretten dømt til forvaring i inntil 16 år med minstetid på ti år. Har hele tiden nektet for å ha vært med på NOKAS-ranet.

  • Thomas Oscar Ingebrigtsen (27): Funnet skyldig i grovt ran med døden til følge.

Ingebrigtsen ble i tingretten dømt til fengsel i fire år. Har erkjent straffskyld for medvirkning til grovt ran. Han er den eneste av de tiltalte som også har erkjent straffskyld for paragraf 60a.

  • William Pettersen (58). Funnet skyldig i grovt ran, men ikke for dødsfølgen.

Pettersen ble i tingretten dømt til fengsel i seks år. Han har innrømmet å ha fraktet bort utstyr etter ranet, men har benektet at avtalen ble inngått før ranet