KRISTIANSAND: Bråk

00.08: Utestedet Midnight Club i Kristiansand har problemer med en gjest. En dørvakt ble angivelig slått med flat hånd. Politiet dro til stedet og fant da den 45 år gamle mistenkte mannen. Han anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Husbråk

00.21: Politiet har problemer med en jente (19) ved Hummeren. Kvinnen skal ha slått seg vrang under en fest, og slo ifølge operasjonsleder Arne Arnes ved Agder politidistrikt på alt og alle. Politipatrulje på stedet meldte om mange berusede ungdommer på stedet. 19-åringen ble kjørt hjem til foreldrene.

KRISTIANSAND: Husbråk

00.19: Politiet fikk melding om husbråk i Kronprinsens gate. En fest i en leilighet skapte mye bråk, og politiet fikk melding om urinering og folk som spytte i området rundt leiligheten. Politipatrulje på stedet fikk lovnader om at de festglade menneskene skulle roe seg ned, og politiet fikk ikke flere klager senere på natta.

KRISTIANSAND: Husbråk

00.56: Politiet fikk melding om at en mor (61) og hennes sønn (44) skal ha havnet i stridigheter på Jærneskollen. Kvinnen skal ha blitt påført et kutt i bakhodet, men ønsket ikke assistanse av lege. Mannen ble innbrakt til sentralarresten i Kristiansand. Det skrives anmeldelse på forholdet.

KRISTIANSAND: Taxiproblemer

01.34: En kvinne skal ha spydd i en taxi ved Sørlandsparken. Sjåføren i bilen skal ikke ha vært spesielt fornøyd, og kastet kvinnen ut av bilen.

KRISTIANSAND: Mindreårig på utested

01.59: Politiet fikk melding om at en mindreårig jente hadde kommer seg inn på Klubb Leopold. Det ble opprettet kontakt med jentas (17) mor, og det ble kommet til enighet om at jenta skulle innbringes til barnevernet i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.35: Politiet fikk melding om en slåsskamp ved Kristiansand Torv. To menn på henholdsvis 47 og 48 år kranglet inne på Victoria Pub og fortsatte med en liten slåsskamp på Markens gate senere. Den ene mannen skal ha påført den andre et slag på venstre øre. Politiet ankom stedet og de to mennene forlot hverandre som gode venner.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelser

03.25: En politipatrulje tok inn en kvinne (41) fra 7-Eleven i Markens gate. Kvinnen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Innbrudd

03.54: Securitas meldte om innbrudd ved Spar-butikken i Løvsangerveien på Slettheia. En rute ble knust og uvedkommende skal ha vært inne i butikken. Det er ukjent om noe ble stjålet.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

04.41: En vekter meldte fra til politiet om at en person var satt i arresten på "Christian IV". Personen skal ha rasert den en cella ombord på båten, og vekterne ønsket bistand fra politiet. Mannen (25) ble hentet av politiet, men virket ikke beruset og ble satt på frifot. Forholdet anmeldes.

GRIMSTAD: Innbrudd

05.43: Securitas meldte om innbrudd ved Vitus apotek i Grimstad. En plate ble brukket opp og noen piller er muligens stjålet. Politiet fant blod på stedet og tekniske spor er sikret.