**KVINESDAL: Fremsatte alvorlige drapstrusler

23.45** fikk politiet melding om at en gjest oppførte seg svært truende på en restaurant i Mandal. Vedkommende skal ha fremsatt alvorlige drapstrusler mot de ansatte på stedet og tidligere på kvelden skal han ha oppført seg truende mot andre personer. Enden på visa ble at mannen, som er 38 år gammel, ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Husbråk

00.10** fikk politiet melding om husbråk i Vågsbygd. En 18 år gammel mann ble pågrepet for skadeverk etter å ha gått løs på både bil og leilighet.

**VENNESLA: Fyll og bråk

00.57** fikk politiet melding om fyll og bråk ved Trekanten pub i Vennesla. Politiet forsøkte å roe ned de involverte, men en av de var såpass beruset at han nektet å høre på fornuft. Da han nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet ble han i stedet tatt med inn til arresten og anmeldt for dette. Vedkommende er en 37 år gammel mann fra Vatnestrøm

**GRIMSTAD: Tissetrengt frolending

01.10** ble en mann tatt på fersken mens han urinerte ved Kulturhuset i Grimstad. Mannen, som er 32 år gammel og fra Froland, ble bøtelagt på stedet.

**GRIMSTAD: Banket opp av to personer

01.07** fikk politiet melding om at en mann var blitt banket opp av to personer ved Grimstad kino. En 18 år gammel mann ble innbrakt til arresten, mens en 17 år gammel gutt ble hentet av foreldrene sine.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra hytte

Politiet fikk i natt melding om grovt tyveri fra en hytte på Strømme i Kristiansand. Da politiet kom til hytta var det ingen personer på stedet, men hytta hadde videoovervåkning og ut i fra bildene kan man se at det er to gutter, en med en hvit— og en med sort hettegenser, som har vært inne i hytta. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som ble stjålet.

MANDAL: Truende gjest

Politiet fikk i natt melding om at en gjest på Greven i Mandal hadde kommet inn bak disken og oppført seg truende. Vedkommende, en 27 år gammel mann fra Marnardal, anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal Rolex

03.00** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en leilighet i Vågsbygd. Tyver hadde brutt seg inn i leiligheten og blant annet stjålet en Rolex-klokke. Politiet har opprettet en sak på forholdet.

**GRIMSTAD: Kranglet busspassasjer

03.09** fikk politiet melding fra Nettbuss. De hadde problemer med en passasjer som ikke ville gå av bussen. Vedkommende, en 19 år gammel mann fra Grimstad, var god og full og laget mye kvalm. 19-åringen anmeldes, men siden det var fult i arresten ble han kjørt hjem i stedet.

**LYNGDAL: Ulv

09.50** fikk politiet melding fra en jeger som var 100 prosent sikker på at han hadde observert en ulv ved Dåla i Lyngdal. Jegeren hadde sett ulven på cirka 60 meters avstand. Observasjon er blitt meldt til Statens naturoppsyn.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

10.42** ble en mann pågrepet i Vestre Strandgate. Mannen var ruset på noe annet enn alkohol og i forbindelse med at han ble innsatt i arresten fant politiet cirka fem gram amfetamin på ham. Vedkommende er 32 år gammel og fra Sauda.

**RISØR: Innbrudd i hus

13.49** fikk politiet melding om innbrudd i et hus i Risør. Huseier hadde fått en telefon om at noen hadde brutt opp inngangsdøra. Politiet har ikke vært på stedet enda.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

13.51** fikk politiet melding om at det har vært innbrudd i Skarpengland barnehage. Tyver har skrudd ut et vindu og stjålet en pc.