— Det har vært en rimelig grei natt, men noe har det vært å ta tak i, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt.

Her er politiloggen natt til lørdag:

**GRIMSTAD: Ramponerte politibil

00.06** : En polsk statsborger ble pågrepet etter å ha laget bråk ved Haven Brasseri. Da mannen ble pågrepet skal han ha ødelagt ting inne i politibilen. Mannen ble kjørt til arresten, og er anmeldt for skaderverk.

**LILLESAND: Knuste vinduer

00.50:** En mann fra Lillesand i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet etter å ha knust en haug med vinduer i en bolig på Kvendal. Mannen ble kjørt til behandling ved legevakten for små kuttskader, og deretter satt i arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Restaurantgjest lagt i jern

01.38:** Politiet får melding fra Ernst hotell om at de måtte legge en mann i jern i forbindelse med bråk. Da politiet kom ble saken løst på stedet uten anmeldelse.

**BIRKENES: Innbrudd på skole

02.15:** En person melder til politiet at flere vinduer har blitt knust på Birkeland skole. Melder skal også ha sett blinkende lys inne i bygningen. En patrulje fra Grimstad har vært på stedet, og vil kontakte skolen for å finne ut om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

02.22:** En mann i midten av 20-årene laget bråk og knuste et vindu ved Twist & Shout. Mannen ble kjørt til legevakten av politiet, og måtte tilbringe natten i politiets drukkenskapsarrest.

ARENDAL: Slåssing i Pollen

Politiet får melding om at flere er innblandet i slåsskamp utenfor Matbaren i sentrum. Slåsskampen er oppløst når politiet kommer til stedet. En person har fått et kutt over øyet og blir kjørt til legevakten. Mannen vil vurdere å anmelde forholdet.

MANDAL: Ble bitt i øret

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

03.30:** Politiet får melding om at to personer ligger i gata og slåss. en mann i slutten av 30-årene blir pågrepet, mistenkt for å ha gått løs på den andre personen. De to skal ikke ha kjent hverandre.

**ARENDAL: Innbrudd i tannlegekontor

08.50:** Et pengeskrin er stjålet fra tannlegekontoret på Malmbryggen. Politiet vil undersøke saken nærmere.