ARENDAL: — Nå har vi noen teiger igjen, og vi fortsetter så lenge det er håp, sier innsatsleder Gunnar Songdal til fvn.no.

Ved 17-tiden tirsdag ettermiddag bidrar Sivilforsvaret med ti personer i søket, mens Røde Kors har ti-tolv deltakere med. Det deltar også patrulje fra Arendal politistasjon.

— Mannen har tidligere blitt borte over et visst tidsrom, men ikke like lenge som dette. Han kan ha tatt inn hos folk, og da oppfordrer vi selvsagt om å melde fra om hvor vedkommende er, sier Songdal til fvn.no.

Helikopteret som tidligere tirsdag deltok i søket, er nå satt på bakken.

Søket etter mannen ble gjenopptatt like før klokken 11 i formiddag.

— Får vi nye opplysninger, fortsetter vi søknet gjennom natta, men nå leter vi litt i blinde. Vi avslutter trolig rundt midtnatt, sier innsatslederen.

SØK: Disse mannskapene fra Røde Kors søker tirsdag formiddag ved Longumvannet og ved en vei i nærheten. Foto: Ernest Boswarva. Avsluttet søket natt til tirsdag

— Vi har ute en luftambulanse som søker over Longumvannet, og 15 mann fra Røde Kors, sa operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt tidligere tirsdag.

I tillegg er politiet med i søket, men foreløpig ingen hundepatruljer.

I natt ble søket etter mannen avsluttet klokken 03.30. Letinga etter mannen foregår i det samme området som i natt; fra Myratunet inn mot Viga ved Longumvannet.

Det var beboere ved Myratunet bo- og omsorgssenter som meldte 60-åringen savnet klokken 00.27 natt til mandag. Da hadde mannen vært borte siden klokken 21 lørdag kveld.

— Vi har satt i gang undersøkelser og sjekket mannens bankkonto og funnet ut at det ikke er noe bevegelse der, sa operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt mandag kveld.

Ifølge Arnesen var mannen forholdsvis tynt kledd da han gikk ut på tur lørdag kveld.

Mannen skal ha gått daglige turer i området letemannskapene søker etter mannen.

— Søket ble satt i gang på bakgrunn av at han tidligere har vært mye i området, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Ved 11-tiden tirsdag opplyser politiet at de fortsatt ikke har fått inn meldinger om observasjoner av mannen.