ARENDAL: 24-åringen var mandag formiddag fremdeles ikke avhørt av politiet. Det er derfor uklart hvordan han stiller seg til siktelsen.

— Vi har foretatt noen vitneavhør og skal avhøre flere vitner i saken. Hva som har skjedd er foreløpig uklart, sier politiførstebetjent Marit Buås ved Arendal politistasjon.

Det var like før klokken 2 natt til søndag at en 20 år gammel mann ble sendt til sykehuset med hjerneblødning etter en voldsepisode ved utestedet Castelle. 24-åringen ble lagt i håndjern av dørvaktene ved utestedet og holdt under kontroll inntil politiet kom til stedet.

Omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uklare, men ifølge vitner skal 24-åringen ha sparket 20-åringen i hodet.

— Siktelsen går ut på at det er utøvd vold ved slag og spark. Blant annet skal det ha blitt sparket mot hodet, sier politiadvokat Per Ørnulv Thorbjørnsen i Agder politidistrikt.

Ifølge Thorbjørnsen vil 24-åringen bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av dagen.

20-åringen, som var bevisstløs da han ble hentet av ambulansen natt til søndag, er fremdeles under behandling ved sykehuset.

— Han ble alvorlig skadet. Vi har fått opplyst fra sykehuset at han er våken og stabil, sier Buås til fvn.no mandag formidddag.

Sørlandet sykehus Arendal kunne mandag ikke si noe mer om mannens tilstand.