MANDAL: Statsadvokaten i Agder mener at mannen står bak knivstikkingen og har tiltalt ham for brudd på straffelovens § 229. Det var natt til torsdag 17. januar i fjor at mandalitten skal ha knivstukket en mann i forbindelse med selskapeligheter hjemme hos offeret.

– Mannen er påført åtte knivstikk i rygg og lår, men han skal ikke ha livstruende skader. Men vi ser veldig alvorlig på saken, det kunne fort fått et annet utfall, sa operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til Nettavisen få timer etter knivstikkingen.

Fire ganger i venstre side av brystregionen, to ganger i venstre side av buken, en gang på høyre side av buken og en gang på forsiden av høyre lår skal mannen ha blitt stukket.

Etter knivstikkingen ble mannen fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand for behandling, men han skal ikke ha vært livstruende skadet.

Foruten knivstikkingen ble 26-åringen tiltalt for en rekke andre hendelser. Tyveri av skilt fra en uniformert politibil, to tilfeller av fyllekjøring, kjøring med feil skilt på bil, oppbevaring av våpen ut tillatelse, kjøring uten gyldig førerkort og kjøring uten gyldige kjennemerker står også på tiltalelisten.