ÅSERAL: En reporter som blir hentet i UFO, påkjørt av bil og skutt av hodet er noe av det festivalen på Eikerapen er relevant å legge ut på nettet. Dessuten blir Åseral bombet i stykker av laservåpen.

I forbindelse med årets festival produserte et eksternt filmselskap daglige TV-sendinger, med reportasjer og annet fra musikkfestivalen. Det er imidlertid noen eiendommelig sekvenser mot slutten av sendingene, som festivalen har publisert på sine nettsider, som har vakt irritasjon blant enkelte.

(Her blir reporteren angivelig skutt. Klipp fra Eikerapen TV.) — Det er filmskapere som har lagd videoene på natta. Humoren er nok blitt litt spesiell, men fungerer på et konsept som dette, sier festivalsjef Tor Åge Eikerapen, til fvn.no, om de klippene som han omtaler som humoristiske.

Selv har Eikerapen fått reaksjoner via e-post, og én kommentar er blitt videreformidlet via ordføreren i kommunen. Til alle som ikke tåler litt blod har festivalsjefen følgende å si;

— De som ikke tåler videoene vil jeg be om å droppe det. Man får ikke akkurat videoen servert på NRK, og man må aktivt oppsøke videoene. Det står på at det er 18-årsgrense og svake sjeler får holde seg unna, forteller Eikerapen.

(Her blir reporteren påkjørt av en bil. Klipp fra Eikerapen TV.) Neste år blir det mer festival-TV, og heller ikke da vil de humoristiske innslagene forsvinne.

— Vi planlegger utvidelse av Eikerapen TV neste år. Dette er et godt ment prosjekt og vi har bare gode intensjoner. Vi vil få folk til å le, men all god humor er kontroversiell. At noen reagerer er et godt tegn for engasjement er et godt tegn, avslutter Eikerapen.

(Denne kontaineren faller over reporteren. Klipp fra Eikerapen TV.)