AGDER: — Vi åpner en ny bakke på ca 1100 meter, og har i tillegg gjort forbedringer på hovedbakken, opplyser markedsansvarlig ved Brokke alpinsenter, Jon David Junge, til fvn.no.

Barneområdet er også åpent, og Junge kan videre opplyse om at det for tiden er meget gode forhold med rundt 50 centimeter med snø i traseene.

— Den nye innfartsveien til alpinsenteret med bro over elva er også klar til bruk. Det er en gladnyhet, for da kan vi kan den gamle veien for godt. Jeg tror nok det er flere som rett og slett har gruet seg til å kjøre inn til alpinsenteret langs den gamle veien, sier han.

Gautefall Alpinsenter: Hvor mange bakker som blir åpne ved Gautefall alpinsenter til helgen er ikke sikkert. Foreløpig er tre bakker og tre heiser i gang. For oppdatert føremelding se Gautefall.no

Hovden Skisenter: Fire av 27 nedfarter i alpinanlegget er åpne, og det er foreløpig for lite snø til å åpne flere. Senteret har åpent fra klokken 09.30 til 15.30 hver dag. For oppdatert føremelding se Hovden.com

Bortelid Alpinsenter: Her er det åpent fra 10.00 til 16.00 hver dag frem til etter nyttår. Senteret har 20 centimeter med natursnø og 40-50 centimeter med kunstsnø.

— Det er ikke meldt noe mer snø førstkommende helg, og foreløpig er det heller ikke det beste værvarselet for lørdagen, opplyser Ruben Bortelid.

Foreløpig er familiebakken den eneste bakken som er åpen. For oppdatert føremelding se Bortelid.no

Eikerapen Alpinsenter: Ved Eikerapen er alt stengt, og det er foreløpig uvisst når de kommer til å åpne. For oppdatert føremelding se Eikerapen.no

Ljosland Skisenter: Har åpent førstkommende helg. På Ljoslandinfo.no kan man følge med på hva som skjer.