GRIMSTAD: Ved midnattstid hadde de to glidd ut på et tjern i kano, og aktiviteten ble meldt til politiet.

— Vi påtraff dem klokken 00.33 og ga dem en muntlig advarsel. Slikt fiske er ikke greit, det er forbudt å lyse på fisken til den står stille, og deretter lystre eller kleppe den, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

Her er resten av nattens politilogg:

ARENDAL: Kjørte uten førerkort

00.14 Politiet ville stanse en bil i Arendal for kontroll, men det ville tydeligvis ikke føreren av bilen. Han kjørte videre, men stanset til slutt frivillig inne på et boligområde, og parkerte bilen i et gårdstun. Der ble han anholdt, og kunne ikke vise frem noe gyldig førerkort. Forholdet vil bli anmeldt.

FLEKKEFJORD: Slo med flaske

01.52 En 20 år gammel mann fra Flekkefjord hadde tatt seg inn i en leilighet i byen og startet en krangel med to personer. Til slutt hadde 20-åringen slått til en kvinne og slått en annen mann med tomflaske mot handa så han begynte å blø. Politiet har pågrepet 20-åringen.

**MANDAL: Innbrudd

02.10** - En innbruddstyv hadde knust ei rute i inngangsdøra til en butikk på Frøysland i Mandal. Politiet dro til åstedet sammen med innehaveren, og konstaterte at det var blitt stjålet en del tobakk.

— Tyven hadde rasket dette med seg i en bærepose, sier operasjonsleder.

ARENDAL: Slo to kvinner

02.31 - På puben Sisters i Arendal hadde en person slått til to kvinner så de måtte til legevakta til sjekk.

— De fornærmede har oppgitt navn på den som har slått, og vi vet hvem han er, sier operasjonsleder.

**GJERSTAD: Skrek til innbruddstyv

05.56** - Tidlig på morgenen fikk politiet melding om et innbrudd i en bolig i Gjerstad. Innbruddstyven hadde såvidt kommet seg inn ved å knuse en rute i inngangsdøra, da huseieren, som hadde våknet av bråket, hadde skreket mot den ubudne gjesten.

Innbruddstyven, som ikke fikk med seg noe fra huset, løp deretter ut i en ventende bil med sjåfør, og stakk fra stedet.