**MANDAL: Trafikkuhell

00.19:** Politiet kommer over en forlatt bil som har kjørt av veien ved E 39 ved Tredal. Eier av bilen er fra Stavanger. Ingen personer er kommet til skade.

**KRISTIANSAND: Falskt kjennetegn

03.03** En patrulje kommer over en bil med falske kjennetegn i Sletteveien. Sjåføren av bilen erkjenner forholdet og blir anmeldt for dokumentforfalskning.

**ARENDAL: Biltyveri

03.15** En mann melder til politiet at bilen hans er borte. Han har vært ute på fiskebåt i perioden 23.11.07 – 06.01.08. Etter å ha undersøkt litt finner politiet ut at bilen har vært involvert i et trafikkuhell og står hos Viking i Arendal. Det er uvisst hvem som har tatt bilen. Eier av bilen vil anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Tyveri fra bil

07.58:** Det har vært innbrudd i en Nissan Primera som stod parkert ved Juskestredet i løpet av helgen. Et stereoanlegg ble stjålet. Bileier vil anmelde tyveriet.

**GRIMSTAD: Maxi-taxi tyveri

08.00:** Natt til mandag ble det gjort innbrudd i en Maxi-taxi, type hvit minibuss, som stod parkert i Vardegaten. Vinduet ved førersiden ble knust, og en GPS, LCD-skjerm og JVC bilstereoanlegg ble stjålet.

**VIGELAND: Tyveri fra firmabil

09.00:** I løpet av helgen har noen brutt seg inn i firmabilen til et elektrisk firma, som stod parkert ved industriområdet Hestehaven. Tyven fikk med seg et stereoanlegg og en del elektrisk verktøy.

**SØGNE: Ulåst bil

09.30:** En bil som stod ulåst ved Sørheia ble frastjålet en GPS av typen Garmin. Klokken 23 i går ble det observert en mistenksom fyr som gikk rundt på stedet og kjente på bildører. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

**VENNESLA: Grovt tyveri

10.00:** Fire lettmetallfelger med Pirelli-dekk ble stjålet fra en garasje i Moseidveien. Eier tror de ble stjålet i perioden 06.12 til 08.12. **VENNESLA: Tyveri av snøfreser

10.25:** Natt til mandag ble en snøfreser HS80 stjålet fra Stemhei. Spor på gårdsplassen tyder på at tyven hentet snøfreseren med bil. Snøfreseren er av en gammel modell som går på belter. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**LYNGDAL: Tyveri fra garasje

10.27:** En motorsag, en vernehjelm og en Bosch hekksaks ble stjålet fra en ulåst garasje i Hasselveien. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av helgen.