Mandag kveld hadde Aksjonsgruppen mot bomring i Arendal og NAF Aust-Agder et møte om Knut Dannevigs forslag om tre nye bomringer på E18, skriver Agderposten. Dannevig er leder for Agderrådets prosjekt "Bedre stamvei på Sørlandet".

— Det virker nesten som om at man her har kastet ut et antall bomstasjoner for å lodde stemningen, i håp om å dra inn én ny bomstasjon til slutt. Om det er målet kan jeg garantere at de møter motbør. Vi har allerede to stasjoner for mye på E18. Verken én eller tre til kommer til å bli godtatt. Grensa er nådd, sier nestleder Dag Magne Johannessen i NAF Aust-Agder til Agderposten.

Mandag morgen gikk Dannevig ut i Agderposten og foreslo tre nye bomringer på E18-strekningen mellom Grimstad og Risør. Det forslaget har ikke bare falt i god jord.

Øyvind Olsen i Aksjonsgruppen mot bomring i Arendal varsler at politikerne vil merke press fra dem hvis Agderråd-prosjektlederens forslag er alvorlig ment.

— Vi kommer nå til å sjekke hvor reelt utspillet er. Så får vi ta for oss én og én politiker. De blir avkrevd et ståsted, så får vi opplyse folk om det. Politikerne skal huske at det er valg i år, sier han til Agderposten.

Både NAF og aksjonsgruppen varsler en knallhard kamp mot flere bomringer i Aust-Agder.