KRISTIANSAND: Tidligere i år utlyste det lokale plateselskapet G’bless Records en musikkonkurranse der de henvendte seg til artister over hele verden. Vinneren skulle få ta del i musikkvideoinnspilling og en dokumentarfilm i Fillippinene.

I dag offentligjorde plateselskapet at vinneren av konkurransen er rapperen Son of Light. Han reiser sammen med G’bless Records til Manila i mars. Der vil det bli arrangert konserter og besøk på barnehjemmet House of the Heroes, som drives av blant andre Elisabeth Johnson fra Birkeland og hennes engelske ektemann Craig Johnson. Sammen med soulartisten Rebekka B fra G’bless skal Son of Light fremføre en spesialskrevet hyllest til barnehjemmet. Rebekka B er låtskriveren bak sangen og vil også spille inn musikkvideo under oppholdet i Manila. Det hele vil bli foreviget i form av en dokumentar, som gis ut på dvd i etterkant av begivenheten.

— Dette barnehjemmet er noe vi brenner for og tror på. Det er et utrolig prosjekt, og jeg beundrer virkelig det de gjør der nede. Derfor ønsker vi å bidra med denne sangen, sier daglig leder Jan Erik Mæland i G’bless Records.

Son of Light (André Martin Hadland) har høy stjerne i hiphop-miljøet,og har tidligere jobbet rappet med artister som Tommy Tee og Diaz. Han er også kjent for albumet «Deep Green». Son of Light ble plukket ut blant nærmere 70 innsendte bidrag til konkurransen.