FURULUNDEN: Innbrudd på skole

14.14: Det ble oppdaget et knust vindu i Skriverhaven skole i Furulunden. Det har tydeligvis vært noen inne i bygget, men de har forsvunnet når alarmen har gått. Det er foreløpig ikke meldt om noe stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i parkeringshus

14.39: I et parkeringshus i Elvegt. 56, har det vært innbrudd i en bil i løpet av søndagen. Politiet har ikke oversikt over hva som eventuelt er stjålet.

KRISTIANSAND: Forsøk på tyveri

14.59: På en hytte i Sumatraveien har det blitt gjort klart til innbrudd. En påhengsmotor har blitt forsøkt løsnet, men så vidt politiet kan se har de ikke fått med seg noe.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Mjåland

15.23: Det har vært innbrudd på Vic Mjåland i Markensgt. 36. Politiet har ikke oversikt over hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Tyv la fra seg verktøy og dna

17.20: Det var innbrudd i Regnskapsservice i Markensgate i ettermiddag. En person var i lokalet, da han så en tyv ta seg inn. Personen i lokalet så en politipatrulje utenfor, og løp ut for å varsle. Da de kom inn, hadde tyven stukket fra stedet gjennom et vindu. Han hadde lagt fra seg verktøy, som nå er i politiets besittelse. De sikret også dna på stedet.

HÆGEBOSTAD: Skogbrann

17.20: 110 meldte fra om skogbrann i Hægebostad. Klokken 18.30 hadde brannvesenet slukket brannen. Det var kun minimale skader, og bare på vegetasjon.

MØVIG: brann i søppelkasse

17.31: 110 meldte fra om en brann i en søppelkasse ved Møvig skole. Det ble ikke noe særlig skade. To 10. klasse-jenter ble sett i området en halv time før brannen ble oppdaget, de er ikke identifisert.

ARENDAL: Unge med hasj og soft gun

17.36: På torvet i Arendal ble det av vitner sett en mann med våpen komme ut fra Hong Kong Palace. Politiet pågrep senere tre unge personer som var i besittelse av soft gun. Ingen har meldt fra om at de har vært truende. En av dem skal ha vært i besittelse av noen gram hasj. To av ungdommene var født i 94 og en i 95, og en av dem skal ha stukket av fra en institusjon. Han er nå levert tilbake til institusjonen, mens de to andre er overlevert til barnevern og sin far.

ARENDAL: Bilfører uten førerkort

17.37: En politipatrulje i Arendal stanset en bilfører uten førerkort. Den 37 år gamle arendalitten vil bli anmeldt, og få et forelegg.

RISØR: Politiet sikret spor etter innbrudd

18.51: En sønn passet på morens leilighet i Tangengata i Risør. Han skulle lese av strømmen da døren var åpen, og et stereoanlegg var fjernet. Politiet har sikret spor på stedet.

ÅMLI: Utforkjøring

19.03: På en øy nord for Åmli ble en bil med fire ungdommer funnet i grøfta. De virket relativt uskadet, men er kjørt til sjekk på sykehus grunnet stor hastighet ved utforkjøringen.

VENNESLA: Biler kjørte i hverandre

19.22: Politiet fikk melding om at to biler klinket sammen i Vennesla. Melderen omtalte bilene som ”rånebiler”. Ingen ble skadet, og politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

ÅLEFJÆR: Biltyver tatt på fersken

19.50: På Ålefjær stanset politiet i kveld en stjålet bil med to personer. Kvinnen på 33 år og mannen på 46 år er kjenninger av politiet. De sitter nå i varetekt, og vil bli avhørt mandag.