**KRISTIANSAND: Råning på TInnheia

23.33** Politiet fikk melding om at flere mopedførere drev med tullekjøring på Tinnheia torv. Spoiling, kappkjøring og herjing skal visstnok foregå kveld etter kveld. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende.

KRISTIANSAND: Truet vektere med spade

FLEKKEFJORD: Hørte smell fra parkeringshus

**LINDESNES: Fikk uvedkommen på døra

00.43** En kvinne i Lindesnes meldte om at hun hadde fått en uvedkommen person på døra som oppførte seg truende. Politiet var på stedet og meglet. Ingen ville anmelde forholdet, så begge personene ble igjen på stedet da politiet dro.

**KRISTIANSAND: Klagde på musikk fra utested

00.51** En person klagde på at Haandverkeren spilte veldig høy musikk. Politiet foretok seg ikke noe.

**GRIMSTAD: «Husbrann» var bål

01.02** Både brannvesen og politi rykket ut da det kom meldinger om kraftig røyklukt på Hesnes. Det viste seg at røyken kom fra et bål utenfor et gartneri. Personene der fikk pålegg om å slukke bålet.

**KRISTIANSAND: Kranglet på utested

01.07** En person ble bortvist og fikk pålegg om å holde seg borte fra Caledonien bar etter å ha oppført seg dårlig overfor både gjester og betjening.

**MANDAL: Kuttet seg i hånda

02.04** En person ble kjørt til legevakt etter å ha falt og kuttet seg i sentrum.

**MANDAL: Ikke innbrudd

02.10** Politiet ble bedt om å sjekke et hus på Malmøy der ytterdøra sto oppe. Det viste seg at det ikke var uvedkommende i huset, det var bare noen som jobbet på stedet.

**ARENDAL: Overrasket mulig tyv

03.09** En bileier oppdaget at en person lusket rundt bilen hans i sentrum. Da personen ble oppdaget, løp han fra stedet og kjørte av gårde i en hvit Mercedes stasjonsvogn. Politiet har kikket etter mannen uten å finne ham.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

03.37** Det kom klager på høy musikk fra en fest i Tollbodgata. Politiet påla festdeltakerne å dempe støynivået.

**ARENDAL: Beruset person

03.39** Politiet kom over en beruset person på Saltrød. Vedkommende ble stablet i en drosje og kjørt hjem.

**ARENDAL: Beruset person banket på

03.39** En beboer på Solborg ringte politiet etter å ha hatt en svært beruset person på døra. Beboeren varslet politiet siden den besøkende hadde vært veldig beruset. Politiet fant ikke vedkommende.

ARENDAL: Kvinne skal ha blitt voldtatt

**KRISTIANSAND: Høy musikk

04.36** Det kom klage på høy musikk i Oddernesveien. Da politiet kom frem, var det stille og rolig.

**MANDAL: Ringte på døra

05.18** Det kom klage om at en uvedkommen person bråkte og ringte på til et hus i Store Elvegata. Da politiet kom frem, var personen vekke.

TVEDESTRAND/ARENDAL: Først tok politiet skiltene — så ble bilen stoppet igjen

**ARENDAL: Pubdør sto åpen

08.08** Det kom melding om at døra til Fishermans pub sto åpen, og det var brytemerker på døra. Politiet skal undersøke stedet utover dagen.

KRISTIANSAND: Kvinne gikk i kjørebanen på Varoddbroa

SONGDALEN: Mistet bilskilt

Et skilt med nummer PP 44422 er mistet i Songdalen for et par dager siden.

**ARENDAL: Bilskilt stjålet

09.25** Et skilt med nummer RH 29612 er stjålet fra en bil i Torsbudalen.

**GRIMSTAD: Kjørte for fort

11.14:** To russiske motorsyklister ble stoppet etter å ha holdt for høy fart på E 18. En sivil politipatrulje fra Grimstad stanset motorsyklistene og ga dem hver et forenklet forelegg på 3600 kroner.

**ÅMLI: Røykutvikling

12.06:** En person oppdaget røykutvikling fra en koblingsboks bak et kjøkkenskap. Vedkommende koblet av strømmen og varslet brannvesenet. De fikk raskt kontroll over situasjonen.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

12.16:** Butikken Upstairs stanset en kvinnelig butikktyv (29). Hun anmeldes.

**TVEDESTRAND: Husbråk

12.32:** En mann skal ha gått løs på en kvinne i et hus i Tvedestrand. Politi og ambulanse rykket ut. Det viste seg at kvinnens hånd var blitt brukket og hun ble kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus Arendal. Mannen ble også kjørt til politiarresten i Arendal.

**LILLESAND: Biltyveri

13.00:** En bileier melder sin hvite Mazda 323 stjålet fra Lillesand.

**GJERSTAD: Kjørte for fort

13.04:** Up stanset en bil på E 18 ved Østerholtheia. Bilen ble målt til 97 km/t i 80-sonen over en strekning på to kilometer. Sjåføren fikk et forelegg og to prikker. Sjåføren hadde imidlertid seks prikker fra før, og ble dermed fratatt førerkortet. Sjåføren vedtok forelegg og beslag på stedet.

**LYNGDAL: Hytteinnbrudd

13.17:** En hytteeier på Aunevik i Lyngdal som hadde vært borte fra hytta si i ett døgn, oppdaget at hytta var blitt endevendt. Det er ukjent hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Kjørte tulling

14.00:** En bilist på vei vestover på E 18 i Grimstad ble observert kjørende tulling ved Svennevig. Up stilte seg opp, men fant ikke igjen bilen.

MANDAL: Beslagla lekevåpen og softguns

14.19: Politiet grep inn da en eller flere boder solgte lekerevolvere og softguns i forbindelse med Skalldyrfestivalen. - Slikt salg fører typisk til at politiet ser individer løpe med disse våpnene i bukselinningen - de er lite gunstige salgsobjekte, sier operasjonsleder Steinsland i Agderpolitiet. Selgerne får varene tilbake etter festivalen.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnelen

GRIMSTAD: Tatt for nasking

15.20: En mann (40) stjal seks øl fra Oddensenteret i Grimstad. Han vedtok et forelegg på stedet.

ARENDAL: Mistanke om promille

15.40: UP stoppet en bil på Tromøya, der føreren, en 49-åring fra Arendal, er mistenkt for promille.

ARENDAL: Bil mot syklister

16.35: Trafikkuhellet ved Garta i Arendal involverte én bilist og to på sykkel. Ifølge operasjonsleder Børge Steinsland i agderpolitiet, tyder det på at bilisten, en 59-årig mann, ikke overholdt vikeplikt. Den ene syklisten ble tatt med til Arendals sykehus.

KRISTIANSAND: Køer på Bjørndalssletta

KRISTIANSAND: Stjålet moped

17.30: Piaggio-mopeden stjålet fra Fullriggerveien har registreringsnummer PT 7011. GJERSTAD: Tre førerkortbeslag

18.30: Ved det første beslaget ble en 23-åring fra Arendal målt av UP til en gjennomsnittsfart på 125,69 km/t. Målingen skjedde i 80-sonen på E 18 i Gjerstad. Under tre timer seinere, klokken 21, ble to nye trafikanter stoppet. - De kjørte etter hverandre, men det er uvisst om de fysisk var i følge, sier operasjonsleder Børge Steinsland til fvn.no. De to mennene på 20 og 46 år ble begge målt til en snittfart på 116,5 km/t i 80-sonen på Østerholtheia, og mistet, som førstemann, hvert sitt førerkort.

KRISTIANSAND: Yppet til slagsmål og spyttet på politiet

KRISTIANSAND: Flekkerøy-fyrverkeri

23.07: - Igjen, sier operasjonsleder Børge Steinsland, - er det skutt opp raketter på rundkjøringen på Flekkerøya. Det har vært slike hendelser der i rundt 14 dager. Det har tatt seg opp, beklager operasjonslederen.