**KRISTIANSAND: Ville ikke stoppe

01.30:** En bilfører (19) ville ikke stoppe for politiet da han ble bedt om det. Hendelsen fant sted i nærheten av YX-stasjonen. Sjåføren ble etter hvert stoppet og ble pågrepet. Han ble ansett for å være ruset og måtte avlegge blodprøve. Tre passasjerer som satt i bilen ble satt på frifot. Sjåføren havnet i politiarresten etter å ha vært på legevakta for å avgi nødvendige prøver.

**KRISTIANSAND: Snoket rundt

02.12:** En person snoket rundt i området Tverrveien i Vågsbygd. Personen skal ha kjent på bildører og skal ha vært inne i minst én bil. Det er ikke kommet inn meldinger om at noe er stjålet. En person i området klarte trolig å skremme vedkommende. Politiet rykket ut, men uten å finne den aktuelle personen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.20:** Politiet fikk melding om slåsskamp ved utestedet Harveys i Tollbodgata. Det viste seg at én person var slått ned. Politiet pågrep én mann (20), mens en annen mann ble kjørt på legevakten.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

05.12:** En mann (46) kjørte bil uten gyldig førerkort. Han ble stanset ved Steindalen i Vågsbygd og ble dermed anmeldt.