**LYNGDAL: Butikkbedrageri

13.02:** Fra Lyngdal blir det meldt at det i flere dager har blitt gjort bedrageriforsøk ved forskjellige forretninger. Politiet har klart å finne frem til den skyldige, en 34 år gammel mann fra Lister-området. Han blir undersøkt for flere forhold. Blant butikkene som skal ha vært utsatt for 34-åringens bedrageri er Felleskjøpet. Mannen har fått beskjed om å gjøre opp for seg innen onsdag. Hva bedrageriet går ut på fremgår ikke av politiets logg.

LILLESAND: Stjålet bil funnet

En Volkswagen Transporter bir funnet delvis tildekket i Bregnesvingen i Lillesand. Det viser seg at bilen ble stjålet fra Vennesla natt til 1.mai. Bilen var da fullastet med et flyttelass, men hvorvidt flyttelasset fremdeles befant seg i bilen på funntidspunktet er noe uklart.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

14.05:** En person ankommer politistasjonen i Vågsbygd for å melde fra om et båttyveri. En 15 fots Buster med en 30 hesters påhengsmotor av merket Mercury har blitt stjålet fra Kongsgård Allé.

**ARENDAL: Stjålet moped

15.20:** En uregistrert moped blir funnet på Kokkeplassen på Hisøya i Arendal. Det viser seg at moped ble stjålet 17.juni i fjor. Mopeden blir tauet inn til Viking.

**ARENDAL: Kjedekollisjon

17.10:** Det meldes om en Kjedekollisjon på Kystveien i Arendal. Tre biler skal ha kollidert. To førere blir sendt til legevakten med smerter i nakken. Politiet var opptatt med andre forhold på hendelsestidspunktet, så kom seg ikke ut på stedet. Det bil bli skrevet en rapport i ettertid.

**KRISTIANSAND: Stjålne kjennemerker.

17.25:** Fra en bil i Korvettveien i Kristiansand har det blitt stjålet kjennemerker, PP 80520, fra en bil.

KRISTIANSAND: Kronprins Håkon falt i vannet

**KRISTIANSAND: Stjålne kjennemerker II

17.44:** Nok en gang har det forsvunnet kjennemerker fra en bil. Denne gangen fra en grønn BMW i Skuteveien i Kristiansand. Kjennemerkene er KH 20961.