KRISTIANSAND: Hendelsene fant sted i perioden desember 2009 til april i år. I februar skal 31-åringen oppsøkt en bekjent som han mente hadde informasjon om innbrudd i boligen hans. 31-åringen var ruset på narkotika. Mannen han oppsøkte nektet for å ha kjennskap til innbruddene. Domfelte slo han da i tinningen med en lommelykt han hadde tatt med seg. Han erkjente straffskyld for forholdet.

Ved en annen anledning i februar oppsøkte den dømte og samboeren en annen bekjent for å låne penger. 31-åringen forlot leiligheten, og den bekjente av 31-åringen kom da med seksuelle tilnærminger til domfeltes samboer. 31-åringen returnerte til leiligheten og slo bekjente i hodet med et brekkjern. Domfelte erkjente straffeskyld også for dette forholdet.

31-åringen er også dømt for simpelt tyveri, bæring av kniv på offentlig sted, skadeverk og naskeri. Han er dømt til ti måneders fengsel, hvorav 60 dager er betinget med en prøvetid på to år. I tillegg må 31-åringen betale 16.124 kroner i erstatning for skadeverk på en taxi og saksomkostninger. Dette ble mannens attende dom.