KRISTIANSAND: Årskortet til Dyreparken slo inn på butikkens alarmsystem, og førte til at kvinnen fra Vennesla fikk en ubehagelig opplevelse.

Per Arnstein Aamot. Foto: Rune Øidne Reinertsen

– Betjeningen kom og sa at de ville sjekke vesken min. Jeg ble helt skjelven der jeg sto, og folk stoppet opp og så på meg som om jeg var en tyv, forteller Hansen.

Mange butikker

Det var på klesbutikken Lindex på Sørlandssenteret at hendelsen fant sted. Men Hansen hevder at årskortene slår ut på alarmsystemet i flere andre butikker.

– Også på butikker utenfor senteret har alarmen gått når jeg kommer inn med årskortet i lommeboken, sier Hansen.

Betjeningen på Lindex kan fortelle at det ikke er første gang at alarmen går når folk har med seg årskortet til Dyreparken.

– Det har skjedd flere ganger allerede i dag. Vi ser at det er ubehagelig for kundene og da blir det ubehagelig for oss også, sier Linn Bakkemo bak kassen i butikken.

Beklager

Ester Hansen håper at Dyreparken nå tar grep om situasjon og at butikkene blir flinke til å opplyse folk om at årskortene utløser alarmen.

– Noe må gjøres. Jeg opplevde dette som skikkelig flaut. Jeg fikk fullstendig hetta da alarmen gikk og de plutselig skulle gå gjennom veska mi.

(Les mer under bildet)

ADVARER: Lindex opplever flere ganger om dagen at alarmen går i butikken fordi folk har kort fra Dyreparken i lommeboka. Foto: JON ANDERS SKAU Foto: Jon Anders Skau

Per Arnstein Aamot, administrerende direktør i Dyreparken, beklager hendelsen med årskortene.

– Det ser ut til at dette skjer når flere kort ligger tett sammen. Vi må bare beklage til alle som har dette problemet, slik skal det ikke være, sier Aamot.

– Vi har meldt inn dette til vår leverandør og venter veldig på svar. Vi jobber hardt med dette og kommer til å gå ut med informasjon på mail til alle som har årskort, forsikrer Aamot.

Har du opplevd ulende alarmer? Fortell din historie!

FEIL PÅ KORT: Dersom flere årskort ligger inntil hverandre kan dette slå ut på mange butikkers alarmsystem. Foto: JON ANDERS SKAU Foto: Jon Anders Skau