**KRISTIANSAND: Slåsskamp på Lund

23.57** Flere politipatruljer ble sendt til Rundingen på Lund etter melding om slåsskamp utenfor Kråga. Stemningen roet seg da politiet kom, og en 18-åring, som betegnes som den mest aktive, ble tilsnakket.

**ARENDAL: Truet dørvakt

00.13** To menn på 40 og 33 år blir trolig anmeldt etter at de truet en dørvakt ved Havnepuben. Mennene skal ha blitt nektet adgang til utestedet, og svarte med kjefting og bråk.

**MANDAL: Lagde bråk på fest

00.15** Politiet ble bedt om å bistå da flere personer lagde bråk på en fest ved Druidenes hus i Eikeveien. Det skal ha vært krangling og sjalusi blant festdeltakerne, og patruljen holdt seg i området til det roet seg. En mann måttet til legevakten for å sy et kutt i hånden, men han skal ha forårsaket dette selv ved å slå i et speil.

**ARENDAL: Jenter havnet i slåsskamp

00.19** En jente ble brakt til legevakten etter at hun skal ha blitt slått av en annen jente i Blåbærsvingen. Jenta skal ha pådratt seg minimale skader, og det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt.

ARENDAL: Tatt for sladding i Arendal sentrum

**VENNESLA: Fikk springskalle for en jakke

00.49** En krangel om en jakke førte til at den rettmessige eieren ble tildelt en springskalle på en fest i et bolighus i Vennesla. Mannen fikk ødelagt noen tenner, og vil anmelde forholdet.

LYNGDAL: Kjørte nesten i fronten på politibil

**KRISTIANSAND: Tatt med skrujern i tenningslåsen

02.50** En 27 år gammel kvinne ble pågrepet av politiet etter at hun ble oppdaget i en bil i Kongens gate. Kvinnen satt i bilen med et skrujern i tenningslåsen. Hun ble satt i arresten, mistenkt for forsøk på tyveri av bil.

**ARENDAL: Mistenkt for å kjøre pirattaxi

02.59** En 49 år gammel mann ble anmeldt for pirattaxivirksomhet etter at han ble stoppet av politiet i Arendal sentrum. Mannen fikk bilen sin avskiltet, og det ble utferdiget bruksforbud på bilen.

**FROLAND: Bil i grøfta

03.18** En bil ble funnet i grøfta ved Blakstadheia, men det var ingen folk i bilen. Bilen hadde ødelagt en stolpe i utforkjøringen, og det var heller ikke satt opp varseltrekant. Politiet forsøkte natt til søndag å få tak i eieren, uten å lykkes. Bilen ble dermed tauet inn. Det skal ikke være meldt om personskader i forbindelse med utforkjøringen.

**LILLESAND: Slått i hodet med skiftenøkkel

03.30** En mann kontaktet politiet etter at han var blitt oppsøkt og truet av en annen mann. Offeret skal ha blitt slått i hodet med en skiftenøkkel, og måtte oppsøke legevakten. Den antattet gjerningsmannen, en 20-åring fra Lillesand, ble pågrepet og satt i arresten i Kristiansand. Politiet forventer en anmeldelse fra den fornærmede.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for påvirket kjøring

04.20** En 19 år gammel mann fra Songdalen er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand etter at han ble stoppet av politiet i Gillsveien. Mannen måtte avlegge de nødvendige prøver.

**LYNGDAL: Brøt seg inn i butikk

05.20** Politiet rykket ut til Østereng & Benestad sine lokaler i Lyngdal da innbruddsalarmen gikk. Døren var brutt opp, men ingen personer var å finne da patruljen gjennomsøkte lokalet. Mye tyder på at bærbare pc'er ble stjålet. Foreløpig savner bedriften fire pc'er.

**KVINESDAL: Spyttet på politiet

06.07** En 19 år gammel kvinne ble pågrepet etter at politiet oppsøkte et bolighus i Kvinesdal for å få dempet feststøy. De første klagene fra naboene kom inn klokken 03.50, men da politiet kom til stedet like over klokken 06, skjønte ikke kvinnen problemet. Hun spyttet en av polititjenestemennene i ansiktet, og ble dermed brakt til fyllearresten i Kristiansand.

**LINDESNES: Innbrudd i restaurant

06.17** Vekslepenger og en bærbar pc er meldt stjålet etter at tyver brøt seg inn i restauranten Spiseriet på Vigeland natt til søndag. Tyvene hadde brutt opp hoveddøren for å komme seg inn. Politiet vil foreta videre undersøkelser på stedet.