Brokke alpinsenter, Valle:

Klarvær. Flau vind. -15 grader.

Daglig leder ved Brokke alpinsenter, Jan Wojtaszek, er svært fornøyd med forholdene. Mange blir imidlertid skremt av kulda.

— Det er veldig flotte forhold med 16 kuldegrader i bunnen og cirka 12 kuldegrader på toppen, sier Wojtaszek.

Anlegget har holdt opp en snart halvannen måned og regner med at snøen vil holde fram til sesongfinalen 17. april. Med det kalde været har skigjestene kommet senere på dagen enn forventet.

— Akkurat nå er det litt færre i bakken enn forventet. Jeg tror at folk venter til litt utpå ettermiddagen før de kommer. Sesongen så langt har likevel vært givende og vi har omsatt for et par prosent mer enn på samme tid i fjor, sier Wojtaszek.

Hovden skisenter, Bykle:

Klarvær. Svak vind. — 18 grader.

— Rett over tusen mennesker er i bakken, men det er plass til flere, sier markedssjef ved Hovden skisenter, Anne Karin Blix Grimestad.

Også på Hovden velger mange å dra senere i bakken på grunn av de mange kuldegradene.

— Vi ser at gjestene kommer litt senere og ikke klokka halv ti på formiddag. Det blir da korte turer og vi selger to- til tretimerskort, sier Blix Grimestad.

Ljosland skisenter, Åseral:

Klarvær. Svak vind. -14,7 grader.

— Det er veldig flotte forhold. Det er ganske godt med folk og det har det vært hele romjula. Det ligger cirka 70 centimeter på toppen og 45 centimeter i bunnen, sier daglig leder Gunvor Ljosland.

Bortelid skisenter, Åseral:

Klarvær. Svak vind. -15 grader.

— Vi har oppe trekk en og familietrekket. Det er veldig bra forhold med kunstsnø. En del folk i bakkene og vi er godt fornøyd, sier daglig leder Ruben Bortelid.

Fidjeland skitrekk, Sirdal:

Klarvær. Svak vind. -14 grader.

— Det er ekstremt med folk, er noe hardt og blåser, men ingen har klagd så langt denne sesongen, sier driftsleder Torbjørn Tjensvold ved Fidjeland skisenter.

Tveit skisenter, Kristiansand:

Klarvær. Lett bris. -10 grader.

— Det er fine forhold, men litt isete. Det er tålelig greit med folk, men på grunn av salget som startet i dag så er det nok litt mindre enn normalt, sier Ivar Nygård som jobber ved anlegget.

Eikerapen alpinsenter, Åseral:

Klarvær. Lett bris. -12 grader.

Eikerapen melder at hovedbakken nå er åpen og at løypene er preparert nesten helt til topps. På grunn av kulden er det lagt ned forbud mot å kjøre offpist alene, og senteret ber folk om å kle seg godt.

Ådneram skitrekk, Sirdal:

Klarvær. Svak vind. -10 grader.

Om lag ti centimeter snø i anlegget. Barnetrekket og talerkentrekket er åpent. Hovedtrekket og fjelltrekket er stengt.

Tjørhomfjellet, Sirdal:

Klarvær. Svak vind. -18 grader.

Anlegget er, ifølge egne nettsider, stengt på grunn av lite snø og utvidet snøproduksjon. På toppen er det 50 centimeter snø og i bunnen er det 30 centimeter snø.