KRISTIANSAND: — Vi har observert en kniv på åstedet som er aktuell, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Atle Loven, til Fædrelandsvennen.

Operasjonslederen kan ikke bekrefte om politiet har funnet drapsvåpenet.

To krimteknikere har jobbet på åstedet i natt for å sikre tekniske spor. Det vil også bli foretatt tekniske undersøkelser ut over dagen.

Melding om skade

Det var klokken 01.46 natt til onsdag at politiet fikk inn en nødmelding fra en person om at en kvinne kunne være skadet. Politiet rykket ut til stedet og fant den 38 år gamle kvinnen skadet i huset på Grim.

På stedet var også den 30 år gamle mannen som nå er siktet for drap. — Det var to personer på stedet da politiet kom fram, opplyser Geir Hansen, etterforskningsleder ved Kristiansand politistasjon til Fædrelandsvennen.

Politiet ba umiddelbart om assistanse fra ambulansetjenesten. Kvinnen ble brakt til sykehus, men livet stod ikke til å redde. Kvinnen ble erklært død på sykehuset klokken 02. ## Var i live

Operasjonsleder Atle Loven bekrefter at kvinnen var i live da politiet kom til stedet.

— Det var hun, men jeg ønsker ikke å gå nærmere inn på når hun døde, sier Loven.

Ifølge politiet var det flere vitner til stede, men ingen skal ha sett selve drapshandlingen.

— Vi har foreløpig avhørt to vitner. Siktede vil bli avhørt i løpet av dagen, opplyser Geir Hansen.

Etter det Fædrelandsvennen erfarer, var det ikke den siktede 30-åringen som varslet politiet om at kvinnen var skadet, men oppringningen skal ha kommet fra stedet.

38-åringen fra Eritrea

Ifølge Dagbladet skal den drepte kvinnen opprinnelig komme fra Eritrea, mens 30-åringen er fra Irak. De to skal ikke tilhøre et miljø som er kjent av politiet fra før.