**LYNGDAL: 47 biler ble kontrollert

22.00** Totalt 47 biler ble kontrollert da politiet holdt en trafikkontroll ved Grøndokkmoen i Lyngdal søndag kveld. En bilfører ble anmeldt, fire fikk muntlig pålegg for manglende lys og tre fikk muntlig pålegg for å ikke medbringe førerkortet.

FROLAND: Til sykehus etter utforkjøring

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk i kiosk

01.50** Politiet fikk melding fra en beboer på Tinnheia som observerte at to personer holdt på å bryte seg inn i Pizzakiosken. Politiet kjørte til stedet med to patruljer, og på veien møtte de en liten personbil som viste seg trolig å være tyvene. De sikret seg registreringsnummeret, og vil følge opp saken. Tyvene hadde brutt opp en skyvedør ved Pizzakiosken, men det er uklart hva som er stjålet.

**LINDESNES: Kjørte uten gyldig førerkort

02.00** En mann i midten av 30-årene fra Kristiansand ble stanset av politiet da han kjørte uten gyldig førerkort. Mannen ble stanset på E 39 mellom Sjølingstad og Vigeland.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

04.20** En bil ble meldt stjålet fra Ve i Tveit, og alle patruljer ble bedt om å holde utkikk. En drøy time senere, klokken 05.38, ble bilen funnet delvis i grøfta ved Rona. Tyvene hadde tjuvkoblet bilen.

**KRISTIANSAND: Fiklet med sykkel

06.00:** Politiet kontrollerte en mann (32) ved rutebilstasjonen som fiklet med låsen på en sykkel. Personen hadde ellers gjort skadeverk på jernbanestasjonen. Mannen ble anmeldt for skadeverk.

**ARENDAL: Skilttyveri

08.08:** Bilskilter med kjennemerke PD35210 ble stjålet fra Myratunet i Arendal.

**AGDER: Glatte veier

08.14:** Agder-politiet fikk flere meldinger om glatte veier. — Bil, sykler og fotgjengere ligger strødd, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Innbrudd

09.05:** I løpet av natta har det vært innbrudd hos Livs Frisørsalong. Det er stjålet sakser, løshår og diverse frisørprodukter. Politiet undersøker åstedet og innbruddet anmeldes.

**KVINESDAL: Hærverk

09.33:** Noen har kuttet opp alle fire dekkene på en bil ved Meierigården på Liknes. Bileieren vurderer å anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Falsk seddel

10.25:** Politiet fikk melding om funn av en mulig falsk pengeseddel i en Kiwi-butikk i Grimstad. Seddelen ble tatt med inn til politiet for sjekk.

**ARENDAL: Innbrudd

10.39:** Agder Energi meldte fra om innbrudd i et lagerlokale på Stoa. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse. - Et vindu er fjernet fra stedet, områdetvideo er overvåket, det er usikkert hva som er stjålet, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Brann ved skole

11.23:** Politiet har gjort avhør og sikret DNA etter brann og mulig ildspåsettelse ved Lister videregående skole i Lyngdal. Saken etterforskes videre.

**KRISTIANSAND: Plagsom kunde

12.10:** En beruset og plagsom person som plaget kunder på rutebilstasjonen i Kristiansand ble bortvist.

**VENNESLA: Mistenkelig bil

13.05:** Politiet fikk melding om en mistenkelig person og bil i Vennesla sentrum. Patruljen har kontrollert bil og person. Bilen var påsatt falske skilter og føreren hadde ikke førerkort. Vedkommende ble satt i arrest og er anmeldt.

**ARENDAL: Kjørte i biler

13.40:** En bil har kjørt inn i flere biler ved ekspressbussen på Nedenes. Bilen stakk fra stedet og politiet ber vitner om å kontakte Arendal politistasjon.

**SONGDALEN: Trafikkulykke

14.08:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: 79-åring stjal mat

14.41:** En 79 år gammel kvinne blir anmeldt for å ha stjålet diverse matvarer fra Prix Tvedestrand.

**TVEDESTRAND: Stjal motorsag

14.44:** Grovt tyveri fra en bolig i Uranveien. En motorsag er stjålet og politiet har undersøkt åstedet.

**KRISTIANSAND: Mann med narkotika

14.57:** En mann på 50 år blir anmeldt for besittelse av narkotika. Dermed går ferden fra Lund til arresten.

**IVELAND: Dieseltyveri

15.15:** Tyveri av diesel fra en av anleggsmaskinene til Agder Veg Service i løpet av natten. Ingen skader på kjøretøyet, omlag 60 liter er meldt stjålet.

**KRISTIANSAND: Mann med narkotika

20.15:** En 50 år gammel mann ble pågrepet i sentrum da han var ibesittelse av narkotika. Mannen ble innsatt i arrest.

**KRISTIANSAND: Menn med narkotika

21.16:** To menn, en 50-åring og en 29-åring, ble pågrepet på jernbanestasjonen i Kristiansand. Mennene var i besittelse av narkotika. - 50-åringen ble løslatt etter å ha erkjent besittelsen. 29-åringen er satt i arrest, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Tatt med pepperspray og batong

22.22:** Politiet traff på en 38 år gammel mann i området rundt Fevik. Mannen var i besittelse av en teleskopbatong og pepperspray. Gjenstandene ble beslaglagt og gjerningsmannen anmeldt før han fikk gå videre.