ARENDAL: Fylletur endte i gjerde i sentrum

00.48: Politiet får melding om en bil som har kjørt i et gjerde utenfor Pollen Bar i Arendal. Politiet hadde tidligere på kvelden fått melding om to personer som hadde vært på pub og drukket alkohol i Tvedestrand, for så å sette seg i en bil. Dette viste seg å være den samme bilen. Politiet hadde dermed sterk mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og to personer ble pågrepet. Det var usikkert hvem som var fører, men begge var beruset. De to, en 37 år gammel mann fra Estland og en 30 år gammel mann fra Polen, fremstilles for blodprøve og begge settes deretter i arrest. Skadeverket på gjerdet vil bli anmeldt, og det opprettes en politisak.

FARSUND: Melding om skadeverk på biler

01.07: Politiet rykker ut etter melding om at to gutter skulle gå i Klinkeleet og gjøre skadeverk på parkerte biler. Men patruljen fant ikke annet skadeverk en nedrevet postkasse.

KRISTIANSAND: Stakk fra politiet i Dronningens gate

01.42: En bil stikker fra politikontroll i Dronningens gate, men stoppes i andre enden av samme gate. Det blir funnet litt hasj i bilen, og den 42 år gamle sjåføren fra Kristiansand har ikke førerkort. Han blir satt i arresten. En 17 år gammel jente fra Lillesand er også i bilen, og foreldrene varsles.

TVEDESTRAND: Kvinne (30) avhørt for narkotikamisbruk

02.28: En UP— patrulje stopper en bil ved Amtmannsvingen. I bilen er det to menn og en kvinne (30) fra Tvedestrand. Hun er passasjer, men synlig ruset, og erkjenner bruk av narkotika. Kvinnen dimitteres av politiet etter avhør.

**MANDAL: Politiet havnet i slåsskamp

02.20:** [Les egen sak](http://www.fvn.no/lokalt/mandal/Politiet- i- basketak- i- natt- 2320986.html).

**FARSUND: Mistanke om promillekjøring

04.52:** Politiet får inn en melding om en mulig promillekjører i Farsund. Etter litt leting blir bilen funnet på en adresse, mens føreren blir anholdt et annet sted. Føreren, en 35 år gammel mann fra Kvinesdal, kjøres til Farsund legevakt for blodprøve. Mannen innbringes så til arrest i Kristiansand, og det opprettes politisak.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk på gullsmed

05.11:** Det er kastet fire-fem steiner mot en armert vindusrute i forsøk på innbrudd i en gullsmedbutikk i Storgaten. Det er store skader på vinduet, men ingen hull. Innehaver av butikken anmelder saken senere i dag. Politiet har sikret stedet.

**KRISTIANSAND: Ville slåss med tollerne

16-tiden:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Brann i elektrisk kabel

16.45:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

18.02:** Up stanset en bil og fant at sjåføren ikke hadde førerkort. Bilen ble også avskiltet på grunn av begjæringer. Sjåføren var en kvinne (26) fra Vennesla, og hun blir anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Fartskontroll på Vesterled

18.31:** Politiet hadde fartskontroll i tiden 16.00 - 1810 på Rv 420 ved Vesterled. I løpet av kontrolltiden ble det skrevet ut 12 forenklede forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag. Sjåføren som mistet førerkortet kjørte i 67 km/t i en 40-sone.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra rutebilstasjonen

18.20:** 12 rumenere som oppholdt seg inne i ventehallen på rutebilstasjonen bråkte og var til sjenanse for andre reisende. En politipatrulje ble sendt til stedet og bortviste rumenerne.

**SONGDALEN: Innbrudd i trialsenteret på Kulia

19.33:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i trialsenteret på Kulia. Like over klokka 20 meldte politiet at en patrulje var underveis.

**ARENDAL: Stjålet skilt

19.47:** Melding om stjålet skilt med registreringsnummer PD 23593 fra bil som sto parkert ved Victoria-Kjelleren i løpet av ettermiddagen/kvelden.

**ARENDAL: Mistenkelig "nips"-selger

19.30:** Politiet fikk melding om en utenlandsk mannsperson som banket på en verandadør for å selge noe ”nips” . Personen kikket først inn gjennom vinduet og brukte ikke hovedinngangsdør. Mannen forlot stedet.

**LINDESNES: Innbruddsforsøk

20.32:** Melding om to gutter som var i ferd med å bryte seg inn i Buhølen. En patrulje kjørte mot stedet, men da de kom fram hadde guttene løpt fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjålet skilt

21.08:** Et skilt med registreringsnummer PR 10776 ble meldt stjålet i løpet av kvelden.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

21.35:** En patrulje tok med seg en mann (18) for besittelse av mindre mengder hasj. Mannen ble satt i arrest.