GJERSTAD: Råner stakk av fra politiet.

00.05: Politiet får melding om råning ved en bensinstasjon i Gjerstad. Bilen spinner ved bensinpumpene, og skal være både til forstyrrelse for natteroen og fare for dem som står parkert. Da politiet ankommer stedet tar bilen en piruett og stikker av. Politiet kjenner rånerens identitet og vedkommende blir anmeldt for uforsvarlig kjøring.

FARSUND: Sjåfør uten førerkort

00.27: En bilist blir stoppet uten førerkort på riksvei 43. KRISTIANSAND: Klammeri ved Harvey's Sportsbar

00.30: Vaktene på Harvey's Sportsbar får problemer med en 25 år gammel mann fra Kristiansand. Mannen blir bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Leting etter beruset jente

00.56: Politiet får melding om en ung jente som virker veldig beruset i Kirkeveien. De leter etter jenta, men finner ikke henne og regner med at hun har kommet seg hjem.

MANDAL: Bråk i lukket selskap

00.53: Det blir dårlig stemning i forbindelse med et lukket selskap ved Buen Servering AS. En 25 år gammel mann fra Mandalsområdet oppfører seg klanderverdig mot vaktene og andre av gjestene. Vaktene tar hånd om mannen og politiet blir koblet inn. De kjører 25-åringen til arresten i Kristiansand, men det er ukjent om forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Slått til ved McDonald's

01.07: Melding om bråk i nærheten av McDonald's. Da politiet kommer til stedet forteller en 23 år gammel mann fra Kristiansand at han har blitt slått i ansiktet. Det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt i etterkant.

KRISTIANSAND: Truet med glass

01.12: Politiet får beskjed om et mulig slagsmål på Lund. Da de kommer til stedet opplyser en mann at han er blitt truet med et glass. Den som skal ha truet er forsvunnet fra stedet. Det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt i etterkant.

GRIMSTAD: Slått av jente

01.15: Utenfor utestedet Skyline i Grimstad skal en jente ha slått til en annen person. Jenta har forlatt stedet når politiet kommer, men den fornærmede vil vurdere å anmelde saken i ettertid.

ARENDAL: Kvinne siktet for ruskjøring

01.39: Melding om at en bil kjører noe uregelmessig ved Myra i Arendal. Politiet finner både bil og føreren, som er en 64 år gammel dame fra Arendalsområdet. Hun blir siktet for ruskjøring.

GRIMSTAD: Kastet ølglass på politibil

01.44: En 23-åring kaster et ølglass ut fra tredje etasje på utestedet Galleri i Grimstad. Glasset treffer en politibil, og dermed må mannen som kommer fra Birkelandsområdet overnatte i arresten i Arendal.

TVEDESTRAND: Gjemte seg for politiet

01.50: En politipatrulje havner bak en bil som nekter å stoppe for dem i sentrum av Tvedestrand. Bilen forsvinner så, men patruljen finner den igjen bak et verksted. I bilen finner patruljen masse verktøy, og de mistenker sjåføren for grovt tyveri. Sjåføren er en 49 år gammel mann fra Tvedestrandsområdet.

ARENDAL: Dørvakt sparket i hodet

01.54: Utestedet Sisters i Arendal ber om bistand fra politiet. En kvinnelig vakt er slått til av en gjest, og ting tyder på at hun også er blitt sparket i hodet. Etter forholdene skal det stå bra til med vakten, og den mistenkte gjerningsmannen er tatt hånd om. Han skal være 37 år gammel fra Arendalsområdet og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Det er også mulig at vakten vil anmelde ham for vold.

KRISTIANSAND: 20-åring bortvist

02.02: Ansatte ved Harvey's Sportsbar ber politiet om å komme til Tollboden i forbindelse med et antatt slagsmål. Politiet kommer til stedet og prater med folk. En 20 år gammel kvinne skal ha oppført seg klanderverdig og blir bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset til legevakten

02.04: Politiet kommer i kontakt med en meget overstadig beruset person. Vedkommende blir hentet med ambulanse og fraktet til legevakten for sjekk.

KRISTIANSAND: Mann knivstukket

02.23: Havanna ber om bistand fra politiet. Omstendighetene er foreløpig uklare, men en mann skal ha blitt knivstukket. Offeret er en 35 år gammel mann fra Kristiansand, og han blir fraktet til legevakten i ambulanse. Politiet har pågrepet en 46-åring som de mener kan knyttes opp mot knivstikkingen. Operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt opplyser at de antar at flere har vært involvert i hendelsen, men hva som er skjedd er fortsatt noe uavklart.

KRISTIANSAND: Skallet ned i Markens

02.29: En 20 år gammel mann fra Kristiansand forteller politiet at han har blitt skallet ned ved McDonald's i Markens. Politiet har opplysninger om gjerningspersonen, men har ikke funnet vedkommende. Saken blir trolig anmeld i etterkant.

KRISTIANSAND: Slo seg i Markens

02.33: Politiet kommer over en person som har slått seg i Markens. Vedkommende blir tatt til legevakten for sjekk.

KRISTIANSAND: Slagsmål i Markens

02.41: Klammeri i nærheten av 7 eleven. Ting tyder på at en person havnet i klammeri med to andre og at vedkommende utøvde vold mot disse to. Den antatte gjerningspersonen var forsvunnet da politiet kom til stedet, men det er mulig saken vil bli anmeldt i etterkant.

ARENDAL: Fiket til jenter

02.52: En 22 år gammel mann fra Arendal skal ha fiket til to jenter på Kirkebakken. Han blir hentet av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

FROLAND: Full på fortau

03.02: Melding om at en beruset mann oppholdt seg på et fortau i Froland. Politiet rykket ut, men fant ikke vedkommende.

LYNGDAL: Gjenopprettet natteroen

03.16: Melding om at natteroen blir forstyrret av høy musikk og fest. Politiet drar ut og gjenoppretter freden.

MANDAL: Fikk sigarett, ga klem og stjal lommebok

03.14: Som takk for at han ga den tilfeldig forbipasserende en sigarett fikk mannen en klem. Like etterpå oppdaget mannen at både lommebok og bakkort var borte, og dermed ble politiet kontaktet. Politiet har et signalement og en mulig formening om hvem gjerningspersonen kan være, men har ikke klart å finne vedkommende.

KRISTIANSAND: Klammeri i Kuholmsveien

03.17: Politiet rykker ut til Kuholmsveien etter melding om klammeri. Hva som har skjedd er noe uklart, men en 22 år gammel mann fra Kristiansand skal ha blitt slått til av flere andre. Disse har forsvunnet fra stedet, mens offeret blir kjørt til legevakten. Det er ikke kjent om forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Bråd ved 7 eleven

03.27: Flere personer lager bråk ved 7 eleven, og når politiet kommer til stedet er det munnhuggeri blant flere ungdommer. En person blir bortvist.

GRIMSTAD: Beruset i veien

03.32: Politiet får beskjed om at en beruset person, som skal ha problemer med å ta vare på seg selv, befinner seg langs veien i Grimstad. Politiet leter etter vedkommende, men finner ingen.

KRISTIANSAND: Fremmed mann på soverommet

03.44: Politiet blir kontaktet av en person som nettopp våknet av at en mørkkledd person befant seg på soverommet. Inntrengeren, som skal ha virket meget beruset, stakk fra stedet da beboeren våknet. Ingen ting ble stjålet fra huset i Galgebergveien. Politiet har signalement på mannen, men har ikke funnet ham.

ARENDAL: Beruset 76-åring i arresten

03.42: Politiet tar vare på en beruset mann som oppholdt seg i Kittelsbukt. Fordi den 76 år gamle mannen er langt hjemmefra må han overnatte i arresten.

EVJE OG HORNNES: Bil og garasje i brann

03.48: 110 melder om brann i Evje. De har rykket ut til en adresse hvor det skal være røykutvikling i en frittstående dobbeltgarasje. Brannvesenet slukker brannen, men garasjen er da totalskadet og bilen utbrent. Det er foreløpig ukjent hva som forårsaket brannen, men politiet vil undersøke saken så fort de har anledning.

ARENDAL: Beruset på Bjorbekk

03.58: Melding om en meget beruset person i området Nidelvårsen. Politiet får kontakt med mannen som ikke er mer beruset enn at han kan gå hjem alene.

FROLAND: Påvirket sjåfør med narkotika i bilen

04.13: En sjåfør blir stoppet i Froland og fremstår som påvirket av rus. I bilen blir det funnet litt hvitt pulver som politiet antar er amfetamin. I tillegg finner de noe som antas å være hasj, og den 19 år gamle sjåføren må være med til legevakten for en utvidet blodprøve.

ARENDAL: Beruset på E 18

08.26: En beruset person går midt i veien på E 18 ved Stoa og Harebakken. Øst. Midt i veibanen. Politiet får kontakt med mannen, som da er nesten hjemme. Han får lov å fortsette, men bør holde seg unna veibanen.

ARENDAL: Tidlig start

08.30: Melding om at noen skal ha begynt å spille høy musikk på en adresse sentralt i Arendal. Politiet sjekker, men da er alt rolig.

**SØGNE: Stjålet firehjuling på Sørheia

10.16:** En rød Polaris Outlaw med registreringsnummer RV4502 er meldt stjålet fra en garasje på Sørheia i Søgne.

**SØGNE: Bil stjålet fra Sørheia

10.35:** Etter klokken 21 lørdag kveld er en sølvfarget Toyota Corolla med registreringsnummer DL19812 stjålet fra en åpen garasje på Sørheia i Søgne.

**RISØR: Innbrudd i bil

12.10:** Melding om innbrudd i en rød Ford Transit parkert ved Siva-anlegget i Risør. Innbruddet har skjedd mellom lørdag og søndag. Det er knust en rute i bilen. En gps er stjålet. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**KRISTIANSAND: Zodiak på rømmen

14.18:** En 8-10 fots Zodiak med en 5 HK Mercury er funnet sørøst for Ny Hellesund. Båten er tatt hånd om og fortøyet i Hånesbukta.

**KRISTIANSAND: Rappet vin fra Strandpromenaden

17.07:** Politiet får melding fra en bolig i Strandpromenaden, der fremmede har vært inne og stjålet noen flasker med vin søndag morgen.

**KRISTIANSAND: Tre biler kolliderte ved Kjevik

18.06:** Tre biler involvert i et trafikkuhell på Kjevikveien etter at en av dem ikke overholder vikeplikten. Ingen personer kommer til skade, men en lyktestolpe får gjennomgå og settes ut av drift.

**LILLESAND: Tatt i 146,7 km/t

17.34:** UP stopper en 18-åring fra Kristiansand i 100-sonen på nye E 18 ved Lillesand i 147,7 kmt/t. Førerkort beslaglegges.

**ARENDAL: Satte fyr på cella i fengselet

20.00:** Fange sendes til sykehus for sjekk etter at han har satt fyr på cella i Arendal fengsel. Se egen sak.