KRISTIANSAND: En trailersjåfør som kjørte av Superspeed etter ankomst ved midtnatt i Kristiansand gjorde Tollvesenet ekstra oppmerksomme. Mannens kjøring gjorde at tollerne fattet mistanke om promillekjøring.

Den mistanke ble bekreftet da politiet kom til stedet tyve minutter over midnatt.

— Vi sendte en bil ned til havnen for å få en oppklaring i situasjonen. Etter at de nødvendige prøvene ble tatt av mannen ble det bekreftet at han kjørte med promille, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Politiet beslagla trailersjåførens førerkort og traileren ble parkert.

ØVREBØ: Bilinbrudd

00.29: Noen har brutt seg inn i en bil i Øvrebø. Det meldes blant annet om en stjålet cd-spiller.

KRISTIANSAND: Lager problemer

01.29: Politiet må hente en 47-åring fra Kristiansand som lager problemer ved Radisson Blu Caledonien Hotel. 47-åringen blir kjørt til arresten.

MANDAL: Promillekjøring

02.14: En 20-åring fra Mandal blir stoppet for mistanke om promillekjøring i Mandal.

ARENDAL: Slått ned

02.36: En mann blir slått ned på Langbrygga i Arendal. Fornærmede ble kjørt til legevakta, men hendelsesforløpet er uvisst for politiet. En 20-åring blir mistenkt for hendelsen, men det rapporteres om ingen store skader.

MANDAL: Knuste flaske

03.10: Politiet anmelder en mann i Mandal for ordensforstyrrelser. Den anmeldte mannen skal ha kastet en flaske i bakken som knuste.

KRISTIANSAND: Bilinbrudd

04.31: Det meldes om en knust bilrute i Vestre Strandgate. Det skal være stjålet en lommebok fra bilen, men politiet vet lite om gjerningsmannen.

ARENDAL: Skadet bil

04.48: En bil med skader blir funnet ved Skibvig ved Arendal. Viking kom for å taue bilen inn ettersom det ikke var noen fører eller passasjerer på stedet. Litt senere kom politiet i kontakt med vedkommende som mest sannsynlig kjørte bilen. Det ble konstantert at personen ikke var helt edru. Etter at de nødvendige prøvene ble tatt ble førerkortet til vedkommende beslaglagt.

KRISTIANSAND: Knuste ruter

06.08: En person våknet av at en rute blir knust. Det blir observert en person som tar seg inn i en kassebil. Politiet pågriper en 25-åring fra Kristiansand som innrømmer at han har utført ugjerningen.

VENNESLA: Innbrudd

11.23: Melding om innbrudd i et hus i Vennesla. Noen har rotet i huset, men det er usikkert hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Bilinbrudd

12.36: Noen har iløpet av natten gjort tre grove tyveri i tre biler ved Parko i Kristiansand sentrum. Gjerningsmannen skal ha brukt et brannslukningsapparat for å gjennomføre handlingene. Politiet har vært på stedet og har en konkret mistenkt i saken, melder operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.