LINDESNES:

23.48: Innehaveren av en leilighet på Vigeland ønsker å få fjernet en person fra leiligheten. Årsaken er oppførselen til personen. En politipatrulje tar med seg personen til Mandal.

**FLEKKEFJORD:

00.07:** Asylmottaket i Flekkefjord varsler politiet om at to personer er i krangel. Den ene har truet den andre med kniv, og det har blitt fremsatt trusler.

— Det er noe uklart hva som har skjedd, men det skal ha vært uenighet om bruken av en telefon, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Politiet kommer til stedet for å megle, og situasjonen roer seg ned.

Mottaket vil vurdere å flytte den ene personen i løpet av tirsdagen.

**RISØR:

00.53:** En drosjesjåfør i Risør har problemer med en passasjer som ikke vil forlate bilen. Politiet bistår for å få personen ut. Personen gjør opp for seg, og blir geleidet hjem til eget hus.

**KRISTIANSAND:

01.43:** Politiet får melding om innbrudd og tyveri fra Dekkbørsen i Rigedalen. En container er brutt opp.

**RISØR:

02.14:** En patrulje stopper en bil etter mistanke om kjøring i ruset tilstand. Politiet finner samtidig et par gram amfetamin på den 32 år gamle mannen fra Arendal som er sjåfør av bilen. Mannen blir fremstilt for blodprøve i Arendal.

— Da mannen blir fremstilt for blodprøven stritter han imot. Han nekter å ta den, og forsøker å skalle til den ene politimannen, forteller operasjonsleder Jon Kvitne.

Det ble også fremsatt drapstrusler.

32-åringen blir deretter kjørt til arresten i Arendal.

MANDAL:

03.37: Politiet får melding om at to personer er observert løpende fra Øvrebyen. De to setter seg i en bil og kjører bort i stor fart. Et øyenvitne synes at oppførselen til de to er såpass mistenkelig at politiet blir varslet.

Da politiet kommer til stedet, oppdager de at en port er røsket opp, og at det ved kinoen er det blitt utløst en alarm.

Det var trolig da alarmen gikk at de to personene stakk av.

**KRISTIANSAND:

03.53:** Politiet beslaglegger ett gram amfetamin og en kniv på en mann. Han blir anmeldt for forholdene.