**ARENDAL: Stjal øl

13.17:** Ved Kivi Lynghaugen skal to personer ha fylt en sekk med øl og stukket av. En politipatrulje ledes til en blokk i nærområdet hvor de finner to personer som erkjenner forholdet. To personer på 34 og 35 år fra henholdsvis Arendal og Mandal vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Mistet skilt

En person melder at skiltene til bilen hans er vekke. De forsvant fra en Chrystler Stratus som sto parkert ved Gumpens Auto ved Krossen. De hadde registreringsnummer PP 27422. **ARENDAL: Mistenkelig person etter mindre kollisjon

16.28:** Etter en mindre kollisjon i Arendal der den ene bilen kjørte i den andres bakpart, blir den ene bilføreren mistenksom etter at den andre føreren ikke kan vise til papirer og er vanskelig å kommunisere med. Han ønsker vertfall ikke at politiet skal blandes inn, et ønske han ikke får oppfylt. Politiet finner ut at den polske føreren med ukjent identitet kjører med falske kjennetegn. Han blir tatt med til stasjonen og det blir opprettet sak.

ÅMLI: Påtvunget blomster

16.45: Det meldes at innpåslitne blomsterselgere påtvinger blomster på eldre beboere ved omsorgsboliger i sentrum. Disse blomstene ble etter hvert dyrere og dyrere for de eldre beboerne. Selgerne påstår at de selger for ”Barn på Balkan”. Politiet har ikke beskrivelse av personene, men har snakket med ansatte og beboere og kommer til å følge saken videre.

**FLEKKEFJORD: Bil i full fyr

17.17:** Det meldes fra brannvesen at en bil står i full fyr ved Ersdalsveien i Flekkefjord. Bilen skal være utbrent.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

18.55:** En melding om ran blir raskt nedgradert til grovt tyveri etter at to ungdommer skal ha avledet de ansatte slik at de kunne stjele penger fra Nottos kiosk i Tordenskjoldsgate. De skal ikke ha fått med seg spesielt mye penger da det meste av utbyttet lå igjen på utsiden av kiosken. Politiet har opprettet sak på forholdet.