**KRISTIANSAND: Husbråk

23.42:** Det ble rapportert om høy musikk og festbråk i Oddernesveien. Kort tid senere fikk politiet melding om at det hadde roet seg og utrykningen ble avbrutt.

**RISØR: Uten førerkort

03.05:** En bilist ble anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Sovende mann

03.10:** En mann sov i en trappeoppgang i Kongens gate. Da politiet kom til stedet hadde mannen nettopp våknet og han ble bortvist.

**SØGNE: Ulende hund

03.53:** I minst et par timer ulte en hund kraftig slik at naboer i Høllen reagerte. Politiet fikk tak i hundeeier, og gav eieren to valg. Enten måtte personen ta vare på hunden eller så ville politiet kjøre hunden til kennel.

**KRISTIANSAND: Sovende person

04.08:** En sovende mann i gangen på Kvartal 6 ble bortvist.

**LYNGDAL: Innbrudd

04.41:** Det har vært innbrudd ved pizzarestauranten Jonas B. Gundersen i Lyngdal. Politiet rykket ut etter at en vekter meldte om innbruddsalarm. På stedet viste det seg at det er blitt rotet en del. Det kan tyde på at vekslepenger er stjålet, men det er uklart om ytterligere verdier er tatt. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse på stedet i natt.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

05.24:** Legevakta i Kristiansand ønsket å få fjernet en mandalitt. Familiemedlemmer i Mandal ble kontaktet og de satte seg i bilen for å hente mannen i Kristiansand. Politipatruljen fra Kristiansand satte mannen i politibilen og kjørte familiemedlemmene i møte.

**FLEKKERØYA: Stjålet bil

06.42** fikk politiet melding om at en bil som hadde stått parkert på parkeringsplassen til bedehuset var blitt stjålet i løpet av natten. Bilen, en blå Volkswagen Passat, har registreringsnummer CE84222. ÅSERAL: Hærverk på biler

Natt til søndag ble tre biler som stod parkert på parkeringsplassen til alpinanlegget på Bortelid utsatt for skadeverk. Noen hadde stukket hull på hjula på bilene. Politiet har ikke noen mistenkte i saken.

**LILLESAND: Innbrudd barnehage

11.38** fikk politiet melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn i en grillhytte tilhørende Holta barnehage. Grillhytta var låst, men de hadde tatt seg inn ved å fjerne noen lister tilhørende vinduet. Det er uklart om noe er stjålet, men det er i hvert fall utført skadeverk på grillhytta. Et brannslukningsapparat er blitt tømt ut innvendig. Politiet vil undersøke saken nærmere.

**GRIMSTAD: Arbeidsuhell

11.39** fikk politiet melding om at en ansatt hadde stukket seg på en spiss gjenstand på Findus i Grimstad. Ambulanse og politi ble sendt til stedet, og arbeidstilsynet ble rutinemessig varslet. Ifølge operasjonsleder skal ikke mannen ha blitt alvorlig skadet.

**GRIMSTAD: Stjålet bil

11.37** fikk politiet melding om at en bil i løpet av natten var blitt stjålet i Lillesandsveien. Bilen, som er en sort Volvo 850, har registreringsnummer DH45824. Litt senere på dagen ringte en mann til politiet og opplyste om at han hadde sett en sort Volvo parkert bak en låve på Dømmesmoen. Politiet sjekket saken nærmere og det viste seg å være bilen som var blitt stjålet tidligere på dagen. Politiet vil nå taue den inn for en nærmere sjekk, og varsle eier om at den er blitt funnet igjen.

**SONGDALEN: Stjålet tilhenger

14.49** fikk politiet en telefon om at det stod en forlatt tilhenger ved Brennåsen senter. En nærmere sjekk viste at tilhengeren var blitt meldt stjålet den 18.10.2010. Politiet tar nå hand om tilhengeren og vil etter hvert forsøke å den tilbakeført til eier.

Politiloggen gjelder for perioden 25.01.2011 23.20 — 26.01.2011 15.10.