**GRIMSTAD: Jaktet på mat i søpla

22.26:** To personer fra Øst-Europa ble sent torsdag kveld tatt av politiet mens de jaktet på mat som var kastet i søpla til Rimi på Fevik. Politiet ble opprinnelig varslet om at det var røvere på ferde. Politiet opplyser at forholdet ikke anmeldes.

ARENDAL: Kjøring uten førerkort

02.19: En 17 år gammel bilfører ble stoppet av politiet i Arendal klokken 02.19 fredag. 17-åringen er stoppet flere ganger tidligere av politiet. Heller ikke denne gangen hadde gutten førerkort. Forholdet vil også denne gangen bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Avverget innbruddsforsøk

03.40: Natt til fredag våknet en huseier i Skippergata klokken 03.40 av voldsomme dunkelyder på vinduet. Politiet ble varslet og en patrulje kom raskt til stedet. Forsøket på innbrudd ble avverget.

**KRISTIANSAND: Stjal firehjulstralle fra parkeringsanlegg

09.16** fikk politiet melding om at tyver i løpet av natten hadde stjålet en firehjulstralle fra parkeringsanlegget på Slottet. Trallen ble gjenfunnet i nærområdet.

**LILLESAND: Mann skadet da kran veltet

09.22** fikk politiet melding om et arbeidsuhell på anleggsområdet ved Tingsaker. Meldingen gikk på at en kran hadde veltet på en person. Politi, luftambulanse og ambulanse ble sendt til stedet, men da det viste seg at mannen ikke var alvorlig skadet ble luftambulansen sendt tilbake. Mannen ble ikke fastklemt i uhellet, og han ble kjørt til Sørlandet sykehus Arendal med kuttskader. Arbeidstilsynet er blitt rutinemessig varslet.

KRISTIANSAND: Tagging på busser

12:00: To busser tilhørende Team Tour AS har stått ved Color Line-terminalen over natta. Det er tagget på begge bussene, og forholdet anmeldes, forteller operasjonsleder Per Lauvnes i Agder-politiet.

KRISTIANSAND: Nytt møte med tyverimistenkt

13:43: Den samme bileieren som meldte et biltyveriforsøk fra Hellemyrbakken i går, ringer igjen. Den samme personen han hevder å ha sett forsøke å tyvkoble bilen hans, er igjen på stedet. Hans skal i følge personen som meldte fra forsøkt å slå ham, sier Lauvnes. Politiet kommer til stedet, og pågriper en mann tidlig i 20-årene. Personen er mistenkt for forsøket på biltyveri dagen i forveien, samt voldsbruken i dag.