**AUST-AGDER: Bil som kjørte veldig fort

23.38** fikk operasjonsleder i Agder melding fra sin kollega i Telemark om en bil som kjørte veldig fort i Telemark. Bilen hadde retning mot Aust-Agder og politiet sendte derfor en patrulje ut for å se etter den. Bilen ble ikke funnet.

**MANDAL: Fryktet burning

00.01** fikk politiet melding om at en rekke biler var samlet ved Øvrebyen i Mandal. Politiet mistenkte at bilene muligens ville drive med burning og slike ting, og sendte derfor en politipatrulje ut. Patruljen kunne fastslå at alt så ut til å gå rolig og sømmelig for seg.

**MANDAL: Støy

00.03** fikk politiet klage på støy og høy musikk fra en sentrumsnær adresse i Mandal. En politipatrulje ble sendt ut, og natteroen ble gjenopprettet.

**KRISTIANSAND: Inngangsdør forsøkt knust

00.08** fikk politiet melding om unormal aktivitet på Joker Krossen. En politipatrulje ble sendt til stedet med en gang, og patruljen kunne fastslå at det så ut som om noen hadde forsøkt å knuse inngangsdøren til butikken med en stein. Forsøket var mislykket og politiet fant heller ingen personer i nærheten som kunne bli knyttet til forholdet.

**MANDAL: Blendet med laser

00.20** fikk politiet melding fra en mann som var blitt blendet med laserlys fra en annen bil da han kjørte gjennom sentrum av Mandal. Vedkommende som ble blendet fulgte etter bilen til en adresse i Mandal, og tok så kontakt med politiet. Da politipatruljen kom til stedet innrømmet en 14 år gammel gutt å ha brukt et laserlys. Politiet har vært i kontakt med 14-åringens foresatte.

**GRIMSTAD: Høy musikk

00.25** fikk politiet klage på høy musikk fra en bolig i sentrum av Grimstad. En politipatrulje dro ut og fikk gjenopprettet natteroen.

**MANDAL: Høy musikk og mye støy

00.27** fikk politiet en klage på høy musikk og mye støy fra en sentrumsnær adresse i Mandal. En politipatrulje ble sendt ut, og natteroen ble gjenopprettet.

**KRISTIANSAND: Hasj

01.03** stoppet Tollvesenet tre personer i det de kom i land fra danskeferja. Alle tre var i besittelse av hasj. Den ene hadde 6,5 gram på seg, mens de to andre hadde 3,5 gram på seg. Alle tre ble tatt med til politiarresten.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.12** fikk politiet en anmodning fra Hotell Caledonien om å bistå med en vanskelig gjest ved hovedinngangen. Vedkommende ville ikke forlate stedet. En politipatrulje ble sendt til stedet, men før de kom fram hadde gjesten forsvunnet i en drosje. Kort tid etterpå dukket gjesten opp igjen, men denne gangen på politistasjonen. Han ønsket å anmelde en av vaktene, men var synlig beruset og politiet anmodet han derfor om å komme tilbake igjen når han var blitt edru.

**ARENDAL: Merkelig kjøring

01.12** fikk politiet melding fra en som lå bak en polskregistrert bil som han syntes kjørte noe merkelig på E 18 øst for Arendal. En politipatrulje ble sendt ut og de fikk stanset bilen for kontroll ved Brekka. Alt viste seg å være i orden.

**KRISTIANSAND: Russefest

01.46** fikk politiet melding om høy musikk og mye prat fra en gruppe ungdommer som var samlet i friområdet i Sodefjed Kristiansand. En politipatrulje ble sendt ut og da de kom fram viste det seg å være snakk om en russefest. Ifølge operasjonsleder var fire til fem russebiler og en rekke russ samlet på stedet. Festdeltagerne dempet seg da de ble anmodet om dette fra politiet, og det kom heller ikke flere klager på de i etterkant.

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

01.45** ble en 33 år gammel kvinne tatt på fersken mens hun drakk på offentlig sted i sentrum av Arendal. Hun kan vente seg en bot.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

02.12** fikk politiet melding om at en mann som oppholdt seg i krysset av Østre Ringvei – Marviksveien muligens hadde gjort skadeverk på en bil. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at vedkommende hadde knust flere vindusruter på en bil. Mannen, som er 21 år gammel og fra Vennesla, ble tatt med inn til politiarresten.

Se hvordan bilen så ut etter hærverket her

**KRISTIANSAND: Mindreårige ved utested

02.00** kom politiet over to mindreårige ved et utested i Vestre Strandgata. Begge to hadde drukket alkohol, og den ene av dem nektet å oppgi personalia til politiet. De ble tatt med inn til politistasjonen og så overlevert til barnevernsvakten. De to, som begge er 16 år gamle, ble til slutt hentet av foresatte.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.48** fikk politiet melding om slagsmål mellom to samboere på en adresse i Grimstad. En politipatrulje ordnet opp i situasjonen på stedet.

**KRISTIANSAND: Ville ikke gå

02.53** fikk politiet melding om at noen ikke ønsket å forlate en fest på Lund hvor de var uønsket. Etter bistand fra politiet ordnet situasjonen seg.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

03.11** fikk politiet klage på høy musikk fra en adresse på Dalane i Kristiansand. Politiet reiste ut til stedet og natteroen ble gjenopprettet.

**SØGNE: Ordensforstyrrelse

03.28** fikk politiet melding om at to personer hadde møtt opp på en adresse i Søgne hvor de var uønsket. En politipatrulje ble sent til stedet. Det viste seg at en av de involverte var i besittelse av en mindre mengde narkotika. Mannen, som er 22 år gammel og fra Vennesla, vil bli anmeldt for dette.

**GRIMSTAD: Vold mot samboer

03.46** fikk politiet melding om kraftig husbråk på en adresse i Grimstad. En politipatrulje ble sendt til stedet og ting kan tyde på at en mann har utøvd vold mot sin samboer. Mannen ble pågrepet av politiet og kjørt til arresten. Operasjonsleder er usikker på om kvinnen ble kjørt til legevakten. Uansett så har politiet opprettet en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Rygget ut i grøfta

04.11** rygget en bil litt ut forbi en kant i Steindalen i Vågsbygd. Sjåføren, en 21 år gammel mann fra Kristiansand, hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Stjal motorsykkel

10.53** En tung MC KTM-cross-sykkel er stjålet fra en garasje i Tømmeråsen. Tyvene har kommet seg inn ved å ta ut et vindu. Sykkelen har nummer PS 7966 og er oransje, sort og grå.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele båtmotor

11.12** Noen har mislyktes i å stjele en 225 hestekrefters motor fra en båt på Trysnes marina.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommeboka

12.30** En mann fikk frastjålet lommeboka på Sørlandssenteret. Ingen er mistenkt.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

13.06** En 38 år gammel mannlig bilist ble stoppet på Varoddbroa. Politiet mistenker at mannen kan være beruset, og tok ham derfor med til å avlegge blodprøve.

AGDER: Anneks brant ned og mange krattbranner

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

14.3** 6 Politiet tok med seg en overstadig beruset mann fra Skomakergata på Hellemyr.

**KRISTIANSAND: Stjal veske

16.0** 4 En eldre kvinne ble frastjålet veska da hun var i ferd med å låse seg inn til leiligheten sin i Markensgate. Det var kun et mindre pengebeløp i veska.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj

16.46 Tollvesenet pågriper en mann med hasj på kaia i Kristiansand. Han blir satt i arresten.

ARENDAL: Advarer mot omreisende selgere

17.40 Omreisende briter er tilbake i Norge for sommeren. De selger varer og tilbyr steinlegging. En kvinne ringer politiet etter å ha blitt tilbudt en svært billig motorsag. Politiet ber publikum være oppmerksom på dem, da det tidligere har fulgt en rekke anmeldelser i kjølvannet av virksomheten deres.

Mandal: Gutt tatt av strømmen i elva

17.42 En tiåring ble tatt av strømmen og ført en kilometer av gårde nord for Buøya i Mandalselva, før han klarte å komme seg til land. Han var ute for å bade sammen med en kamerat da han mistet taket i baderingen og ble tatt av strømmen. Guttene var iført våtdrakt. Politiet satte igang søk da baderingen ble observert på en flåte ved Buøya.

LILLESAND: Stjal båt

18.00 Tre ungdommer ble observert da de stjal en 14 fots Sun med en 9,9 HK Yamaha. Båten har registreringsnummer IAJ444

FARSUND: Krattbrann

19.17 Det blir meldt om krattbrann ved Håland. Brannen blir raskt slukket.

SONGDALEN: Gressbrann

19.20 Det meldes om krattbrann i Leirdalen ved Geitkjønn i Songdalen. Brannen blir raskt slukket.

RISØR: Falt ut vinduet

22.06 En beruset kvinne falt ut vinduet i andre etasje i en bolig i Kragsgate i Risør. Kvinnen ble kjørt til sykehus med ambulanse.

KRISTIANSAND: Ungdomsbråk

22.56 25 ungdommer i alderen 20 år og oppover lager bråk og spetakkel i Dalaneveien.

ARENDAL: Slo kona — truet datter

23.16 I en bolig på Kystveien Arendal pågriper politiet en mann for å ha slått sin kone og truet sin datter. Mannen er satt i arresten.

SONGDALEN: Snik tatt

23.26 En mann pågripes på Farvannet ved Brennåsen. Mannen i 50-årene er observert snikende rundt i området og skal ha forsøkt å komme seg inn i en bolig.