KRISTIANSAND: Operasjonsleder Jon Kvitne opplyser at det i tillegg har blitt ringt inn en rekke meldinger som politiet ikke har hatt kapasitet til å rekke over.

Under følger loggen:

LYNGDAL: Utrykningspolitiet har gjennomført en fartskontroll i en 60-sone på Rom mellom 21 – 23 fredag kveld. 14 førere kontrollert. To reaksjon med førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet var 89 km/t.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

0002.** En patrulje i Kristiansand stopper en bil i Vestre Strandgate. Fører kastet seg ut av bilen og stakk opp i byen med politimannen halsende etter seg. Føreren på flukt kom ikke langt før hun ble innhentet av den spreke politimannen. Det viser seg at to unge kvinner har vært i bilen. Fører blir kjørt til legevakt for undersøkelse med mistanke om rus. Begge pågrepet og satt i arrest. Ble funnet noe brukerutstyr for narkotika. De sitter i påvente av videre etterforskning. Jurist tar stilling til hva som skjer videre.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

0014** Klage på høy musikk fra adresse i Rådhusgata. Patrulje på stedet for å lytte. Da var det stille og rolig.

**LILLESAND: Støy fra rånebiler

0020** Klages på støy fra biler som råner rundt Shell Tingsaker. Politiet reiser til stedet og bortvist biler.

**ARENDAL: Viste falsk legitimasjon

0037** Dørvakt på utestedet Lipps ringer politiet. Utestedet på langbrygga i Arendal har en plagsom gjest som de trenger hjelp til å håndtere. Vedkommende har vist falsk legitimasjon. Politiet bortviser en 17 åring som også blir anmeldt for forholdet..

**SØGNE: Klage på festbråk

0040.** Det meldes om festbråk fra adresse i Søgne. Politiet reiser til stedet. Har kontakt vertskap. Fordi festfolket ikke ville etterkomme politiets pålegg om å dempe seg, ble det sendt en ekstra patrulje for å bistå. Klokken 0153. blir festen avsluttet av politiet.

**KRISTIANSAND: Vinglete bil på E 18

0049.** Melding om østeuropeisk bil som skal kjøre fra Lillesand i retning Kristiansand. Bilen vingler ifølge vitne. En patrulje kjører ut på europaveien i håp om å få stanse bilen, men det lyktes ikke.

**LILLESAND: Kvinne arrestert etter bråk

0059.** Politiet kommer over en kvinne som er svært beruset. Krangler på et utested i Lillesand. Blir kastet ut, men fortsetter å lage båk på utsiden. Kvinnen blir kjørt til arresten i Kristiansand. Kvinnen vil bli anmeldt for å ha laget bråk på stedet.

**KRISTIANSAND: Kjenner på bildører

0057.** Melding om to personer som går og kjenner på bildører i Kronprisens gate. En politipatrulje reiser til stedet og påtreffer to menn. De har ikke rukket å gjøre noe galt. Politiet notere personalia.

**KRISTIANSAND: Taxikunde betalte ikke

0100.** En drosjesjåfør tar kontakt med politiet i Markens gate. Vedkommende hadde kvelden i forveien kjørt tur med en kunde som ikke ville betale. Passasjeren lovet å gjøre opp for seg senere. Drosjesjåføren så plutselig at passasjeren dagen etter satt på et utested og spiste og drakk. Drosjesjåfør vil anmelde hvis ikke vedkommende gjør opp innen mandag.

**LILLESAND: Ville skade seg selv

0103.** Melding om person som er full og vil skade seg selv. Mannen har vært i krangel i Lillesand. En patrulje blir sendt til stedet og treffer vedkommende. Han blir kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: 13-åring funnet full

0103.** En person ringer politiet og forteller at han har kommet over en overstadig beruset 13 år gammel jente ved Sandens senter i Tollbodgata. Politiet kobler på barnevernsvakta som kjører jenta hjem til mor.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring i Høvåg

0118.** Melding om en person som kjører rundt i området Høvåg. Skal være beruset. Politiet har en patrulje i området uten å se noe til bilen.

**VENNESLA: Festbråk

0121.** Klage på støy fra biler. Skrik og skrål fra fest i Vennesla sentrum. Politiet har ikke hatt ledig patruljer.

**KRISTIANSAND: Falsk alarm på El-kjøp

0124.** Melding om innbruddsalarm på El-kjøp i Sørlandsparken. Politiet dro til stedet. Viser seg å være teknisk feil.

**ARENDAL: Slåssing og bråk

0123** Klage på personer utenfor Madam Reiersen som lager bråk og slåss. Da politiet kom til stedet, så hadde vedkommende stukket av. Igjen som vil anmelde noe.

**ARENDAL: Satt i drukkenskapsarrest

0126.** Patrulje i Arendal som innbringer en person. Overstadig beruset. Satt i drukkenskapsarrest.

**RISØR: Innbrudd i hytte

0138.** En hytteeier som nettopp har kommet til hytta si i Sørfjorden i Risør forteller at det har vært innbrudd og at det er knust vindu. Ødelagt en del inne i hytta. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse i løpet av dagen for å forsøke å sikre spor.

**KRISTIANSAND: Vindu knust på Slettheia skole

0142.** Blir meldt om at det singler i glass på Slettheia Skole. Like etter så blir det observert to scootere som stikker fra stedet. Politiet har vært på stedet. Kan se ut som om det er stjålet en del pcer. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse. Politiet ber publikum om tips.

**AUDNEDAL: Villmannskjøring i Konsmo

0158.** Klage på firehjuling som kjører rundt i området Konsmo. Like etter så meldes det om en Mercedes som kjører villmann i samme området. Politiet sender en patrulje til stedet, men finner ingen gjerningsmenn.

**KRISTIANSAND: Nekter å forlate byen

0210.** En patrulje i Kristiansand viser bort en person fra Kristiansand sentrum. Han blir pålagt å holde seg borte. Så går det ikke mer enn god halvtime, 0237, da er han tilbake. Vedkommende blir kjørt til arresten. Nektet å etterkomme politiets pålegg.

**FLEKKEFJORD: Brøt seg inn i styrehuset

0215.** Da blir det meldt om to personer som brutt seg inn i styrehuset til bybroa. Da politiet komer til stedet etter kort tid, påtreffer de to gjerningsmenn. De to blir innbrakt. Erkjenner forholdet. Blir anmeldt for dette. Veitrafikksentralen varslet med tanke på sikring.

**MANDAL: Slåssing på taxiholdeplass

0202.** Det meldes som bråk og slåssing på taxiholdeplassen i Mandal. Politiet kommer like etter. Noen bråkmakere kjøres vekk av patruljen.

**KRISTIANSAND: Skallet ned på Bakgården

0230.** En patrulje i Kristiansand blir kontaktet av vakter på Bakgården. En mann skal være skallet ned av en annen person. Mistenkte skal ha tatt en drink fra fornærmede. Mistenkte ble dermed kastet ut av vaktene. Mistenkte ventet på utsiden. Da fornærmede forlot baren etter stengetid, gikk mistenkte bort og skallet ned fornærmede. Fornærmede har tydelig kul midt i panna. Loggført med tanke på at det kan komme anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

0251.** Det meldes om slåssing i Markens gate. To patruljer på stedet. Viser seg at det er ampert. De som har vært involvert blir pålagt å fjerne seg fra stedet. Politiet fulgt litt med for at det ikke skulle blusse opp igjen.

**ARENDAL: Person slått ned

0307.** En patrulje i Arendal blir kontaktet av en person som er blitt slått ned av en ukjent mann. Offeret har hevelse over øyet. Mannen blir sendt til legevakt for sjekk. Ingen vitner. Dårlig med opplysninger om eventuell gjerningsmann.

**KRISTIANSAND: Klage på festbråk

0312.** Klage på festligheter i Kirkegaten. En patrulje blir sendt til stedet. Bråket stanset ved å lukke et vindu.

**FARSUND: Slått ut tenner

0324.** Melding om person som skal ha blitt overfalt i en maxitaxi på vei fra Farsund sentrum til Vanse. Om bord er det en del krangel. Offeret har fått et par løse tenner. Ikke mer opplysninger om gjerningsmannen. Offeret har varslet at saken blir anmeldt i løpet av helga.

**MANDAL: Slåssing

0215.** En vakt på Kroa holder fast flere personer etter tumulter i Store Elvegata. Slåsskjempene ble bortvist av politiet.

**VENNESLA: Klage på feststøy

0329.** Klage høy musikk og fest på Øvrebø. Politiet hadde ikke ledig bil å sende.

**KRISTIANSAND: Vrien taxipassasjer fengslet

0357.** En drosjesjåfør stopper en patrulje på Garnerløkka. Passasjeren har skjelt og smelt, og oppført seg dårlig. Passasjeren er ikke noe mer hyggelig overfor politiet. Det ender opp med at vedkommende blir kjørt til arresten. For øvrig var passasjeren en av dem som gikk og kjente på bildører i Posebyen tidligere på natta..

**ARENDAL: Kvinne ville ikke gå

0411.** En huseier i Arendal ber om hjelp til å fjerne en kvinne som ikke vil forlate stedet. Politiet plasserer den vanskelige kvinnen på en bussen til Oslo.

**ARENDAL: Overstadig beruset

0430.** En patrulje i Arendal innbringer en ung mann som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Han blir satt i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Sov under benk

0440.** Samme patruljen kommer over en person som sover under en benk i sentrum. 18-åringen havner også i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

0503.** En person blir stanset for kontroll i Dronningens gate. Politiet finner noe hasj. Det blir foretatt ransakning i mannens bolig. Der blir det funnet amfetamin og en bærbar pc som politiet mistenker kan være stjålet.

**FLEKKEFJORD: Mistenktes for ruskjøring

0700.** En politipatrulje i Flekkefjord stanser en bilist på E 39. Bilen skulle vært avskiltet. Føreren mistenkes for kjøring i beruset tilstand. Mannen blir tatt med til legevakt i Flekkefjord for blodprøe. Blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

0832.** En bileier melder at det har vært innbrudd i bilen som stod på parkeringsplassen ved sykehuset. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Stjålet tåkelys

10.33.** En bileier ringer fra Sømsveien i Fevik. Noen har i løpet av natten klippet av ledninger og fjernet tåkelysene på bilen. Bileieren anmelder forholdet.

LES OGSÅ: Herpet fotoboks

**ARENDAL: Innbrudd i fem hytter

12.03.** Det er meldt om innbrudd i totalt fem hytter i området Løvjomås i Froland. Ved alle tilfellene er det inngangsdøren som er brutt opp, og det er foreløpig registrert tyveri av ett tv-apparat og en kanne med bensin. En patrulje har foretatt åstedsundersøkelser ved alle hyttene.

**KRISTIANSAND: Gamlekjæresten tok SIM-kortet

12.32.** En kvinne på Hånes har hatt besøk av eks-kjæresten, som skal ha banet seg vei inn i hennes bolig mot hennes vilje. Han tok med seg SIM-kortet til mobiltelefonen hennes og andre gjenstander, som forøvrig tilhører vedkommende. Han er nå pålagt av politiet å holde seg vekk fra huset, og kvinnen vurderer å anmelde ham for truende oppførsel.

**MANDAL: Tyveri fra Skogsøy Båt

12.38.** I løpet av natten har noen brutt seg inn hos Skogsøy Båt i Mandal og stjålet datautstyr og mobiltelefoner. Politiet har undersøkt åstedet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommebok

12.55.** En kvinne er blitt frastjålet lommeboken sin på Hennes & Mauritz i Kristiansand. Politiet er i ferd med å sikre seg overvåkningsbilder fra butikkens kamera.

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

13.11.** Noen har forsøkt å bryte seg inn i lokalene til Lillesand gjestehavn, og har ødelagt et dørhåndtak.

**KRISTIANSAND: Klammeri i Markens

13.50.** To personer skal ha havnet i bråk med hverandre utenfor inngangen til Lillemarkens. Da politiet ankommer stedet, har urokråkene forduftet.

**ARENDAL: Falske resepter

14.01.** To personer er pågrepet, mistenkt for å ha forsøkt å få ut medisiner på falsk resept ved et apotek i Arendal. De to er innbrakt til arresten i Arendal mens politiet undersøker saken.

**ARENDAL : Kjenner på bildører

14.14.** En person skal gå og kjenne på bildører ved Amfi Arena i Arendal. Politiet har ingen ledige patruljer å sende dit.

**LILLESAND: Husbråk

14.14.** Det meldes om husbråk ved en adresse i Lillesand. En patrulje undersøker meldingen.

**VENNESLA: Nekter å flytte seg

14.15.** En person nekter å fjerne seg fra en adresse i Skolevegen i Vennesla, og vedkommende har stelt i stand litt bråk, blant annet har han fyrt opp søppel i et oljefat.

Politiet har vært på stedet og bortvist personen.

**ARENDAL: Bil stjålet

15.00.** En Audi 92-modell med kjennemerke NE 88505, grønn av farge, er stjålet fra Strømsbu videregående skole i Arendal.

**KRISTIANSAND. Sover ved autovernet

15.24.** En person skal ligge og sove utenfor autovernet ved Kartheia. Politiet undersøker tipset.

**FARSUND: Kjører villmann

15.44:** Politiet får en klage på at gutt kjører som en villmann på en uregistrert crossykkel i Vanse sentrum. Politiet har ikke patruljer i gunstig posisjon til å ta seg av den.

**KRISTIANSAND: Ransalarm ved Color Line

15.45:** Politiet får inn en ransalarm ved billettboden til Color Line på Hampa. De rykker ut med tilgjengelige mannskaper men alarmen viste seg å være utløst ved en feil.

**KRISTIANSAND: Aggressiv og beruset

15.54:** Det kommer inn en melding om at en person er aggressiv og samtid drikker på en sprit flaske ved rutebilstasjonen. Meldingen kommer fra andre reisende som er engstelige. Politi kommer på stedet og får fjernet vedkommende.

LYNGDAL: Mor slo full alarm etter savnet gutt (2)

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

16.39** : Det kommer et tips på at en person kjører uten førerkort på Saltrød i Arendal. En patrulje på stedet klarer ikke å finne vedkommende.

**ARENDAL: Stjal crossykkel til 30.000 kroner.

16.34:** En svært ulykkelig eier av en terrengsykkel, melder at den har blitt stjålet fra en taket på en bil som sto parkert ved Arena senter i Arendal. Tyveriet må ha skjedd mellom klokken 14.00 og 15.15. Sykkelen er en svart-brun Xeed CRB3 med karbonrammer til en verdi av 30.000 kroner.

**HÆGEBOSTAD: Unge gutter på crosser

16.15:** En patrulje i Eiken kom bak en gul uregistrert crosser med to unge gutter på. Guttene var uten hjelm og da de oppdaget politiet kjørte de av gårde inn i et byggefelt. Politiet valgte å ikke forfølge crosseren.

– At foreldre ikke har kontroll på kjøretøyene i nærheten av barn, er ikke helt heldig, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Jon Kvitne til fvn.no.

**ARENDAL: Ble parkert inne

18.12:** En bileier melder at han har blitt parkert inne på Malmbrygga i Arendal. Politiet er nå i ferd med å få tauet vekk bilen.

**FLEKKEFJORD: Slått av egen bror

18.27:** En kvinne ringer inn og melder at hun har blitt slått i ansiktet av sin egen bror. Dette er noe som skal ha gjentatt seg jevnlig. Hun ønsker å anmelde forholdet til politiet

**ARENDAL: Klage på høy musikk

18.30:** Naboer på Saltrød klager på høy musikk i et hus. De skal ha holdt på i hele natt og skal ha begynt på igjen nå. Politiet har foreløpig ikke ledig bil til å se på forholdet.