Skullerud presentert som Solskjærs erstatter

Molde (NTB): Tor Ole Skullerud ble mandag presentert som fotballklubben Moldes nye hovedtrener. Den tidligere U21-landslagssjefen gleder seg stort til å ta fatt på jobben.

NTB
Publisert: Publisert:

Molde fikk sitt førstevalg etter at Ole Gunnar Solskjær forsvant til Cardiff og Premier League. Skullerud er mannen som skal sørge for at klubben fortsetter å kjempe i toppen av norsk fotball.

— Det er en veldig god dag for Molde Fotballklubb. Vi er svært fornøyd med at vi kom i mål med Tor Ole Skullerud, som var vårt førstevalg. Sammen med ham skal vi få på plass et motivert og kompetent trenerteam, sa styreleder Øystein Neerland.

En offensiv Skullerud fortalte at han vil sette sitt eget preg på Molde. Han var klar på at han tror klubben og laget kan utvikle seg videre.

— Jeg er fryktelig glad for å være på plass i Molde. Jeg kommer til en stødig og flott fotballklubb med tydelige ambisjoner. I Molde er det en toppfotballkultur som jeg liker og falt for, sa treneren.

Han la til at han ivrer etter å komme i gang. 44-åringen får jobben med å løfte en klubb som Solskjær har ledet til to serie- og ett cupgull på tre år. (©NTB) (©NTB)

Publisert: