**VENNESLA: Innbrudd hos Pizzabakeren

00.10:** En mann ble pågrepet inne i lokalet til Pizzabakeren på Vikeland da han gjorde innbrudd.

**KRISTIANSAND: Krevde penger for å få gå i Markens

00.13:** En engelsktalende kvinne ba politiet om hjelp da en annen kvinne krevde henne for penger for å spasere i Markens. Politiet ordnet opp på stedet.

**VENNESLA: Pågrepet med narkotika

00.30:** En mann ble pågrepet fordi han var påvirket av narkotika. Det ble funnet litt hasj hjemme hos han.

**KRISTIANSAND: Kjøring i hasjrus

01.12:** En kvinne ble stanset i Møllevannsveien og mistenkes for kjøring i hasjrus. Hun ble tatt med til legevakta for utvidet blodprøve.

**LINDESNES: Pågrepet for falsk melding

01.58:** En mann ble pågrepet for å ha formidlet en falsk melding som utløste utrykning fra alle nødetatene. Vedkommende var kjent for politiet og anmeldt for liknende forhold tidligere.

**VENNESLA: Slukket bilbrann

02.40:** Kristiansandsregionen brann og redning avdeling Vennesla slukket en bilbrann i Venneslavegen. Bilen stod i oppkjørselen til et hus.

**MANDAL: To pågrepet i bil

04.16:** To menn ble pågrepet i en bil for bruk og besittelse av narkotika. En av dem ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Begge var kjenninger av politiet.

**LILLESAND: 40 evakuert etter bussbrann

08.27:** Les egen sak.

**SØGNE: Stjal bussveske

08.53:** En bussveske ble stjålet på Tangvall. Tyven løp fra stedet, men politiet fant igjen veska og pågrep gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Falt ned fra stige

11.15:** Les egen sak.

**LYNGDAL: Stein i veibanen

15.53:** På E 39 ved Osestad ligger det en stor stein i vegbanen. — Den ligger trafikkfarlig til og politiet dirigerer på stedet. Veitrafikksentralen er varslet, melder politiet på Twitter.

Halvannen time senere er steinen fjernet.

**MANDAL: Etterlyser bil

17.30:** Fra E 39 nær Vestre Skogsfjord utenfor Manda skal en hvit BMW i 5-serien ha skadet en bil på E 39. - BMW-en har stukket fra stedet. Tips om hvit BMW 5 med skade mottas med takk på 02800, ifølge politiets Tweet.

**ARENDAL: Kjørte med promille

18.49:** Fra Barbuimrådet kommer det inn melding om en bil som har kjørt inn i annen bil og stukket fra stedet. - Bilfører blir etter hvert innhentet av politiet. Vedkommende blir fremstilt for bloprøve da han ikke virker helt edru. Bilen var uregistrert og førerkortet er beslaglagt, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, overbetjent Ingrid Trønnes Mæhre.

**BIRKELAND: Mann slått ned

18.58:** I forbindelse med en slåsskamp er en person slått ned. - Politiet er på stedet. Han som ble slått ned er sjekket av helsepersonell. Gjerningspersonen er på pågrepet. Begge er i 20-årene, melder Mæhre i en Tweet.

**ARENDAL: Trafikkulykke på E 18

19.35:** Minst én person er skadd i en påkjørsel bakfra på E 18 ved Nedenes. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Tre over veien

20.03:** Politiet får inn melding om tre over Veråsvegen. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Ledning slo gnister

20.29:** Det kommer inn melding til politiet om en el-ledning som henger og slår gnister. -Politiet reiser til stedet sammen med Agder Energi, melder overbetjent Mæhre i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Bortviste mann

20.52:** En person som ikke vil forlate hagen til melder, blir bortvist fra stedet av politiet.

**SØGNE: Sjekk båtene

20.54:** Ved båthavna i Solta er det en Askeladden skjærgårdejeep som ligger og slenger i vinden, dårlig fortøyd. - Vi oppfordrer publikum til å sjekke båtene sine i båthavnene, melder operasjonsleder Mæhre på Twitter.