— Det var bare pipa som stakk opp, ellers var det helt flatt og ingen ting annet som var synlig, sier Arne Tjørhom.

Han er fagarbeider i elektro ved Sira-Kvina kraftselskap. Dette bildet tok han under en befaring av kraftselskapets høyspentlinjer i slutten av februar.

Se lesernes hyttebilder i kolonnen til høyre!

Send oss ditt snøbilde på e-post til tips@fvn.no, på MMS til 03811 eller direkte til vår Facebook-profil. Husk å skrive ditt fulle navn i tillegg til hvor og når bildet er tatt.

150 kvadrat

Det var Avisen Agder som først viste frem bildet av pipa. Det ble tatt ved Rosskreppfjorden, som deles i to av kommunegrensa mellom Sirdal og Valle kommune, og tilhører Jæren smalelag.

— Den brukes til overnatting under slipp av sauer om våren og under sauesankingen på høsten. Den heter Skillehytta og ligger like ved Rosskreppfjorden, sier Asbjørn Haga, leder av smalelaget.Hytta benyttes av mange menn i sauesesongen.

— Den er på over 150 kvadratmeter og har mange sengeplasser, sier Haga.

Jæren smalelag har 25 hytter i Setesdal vesthei og Sirdalsheiene.

— Hytta har solid reisverk, så jeg håper den står når vi kommer opp igjen i mai. Men det blir jo spennende å se, forklarer Haga.

40.000 sauer

Torleiv Lye bor i Sirdal og er medlem av smalelaget. Om sommeren har de nesten 40.000 sauer på fribeite i dette området.

— Jeg har ikke vært på høyfjellet og sjekket forholdene selv. Men det er mye snø her i Sirdal også. Det har blitt mye brøyting i vinter, forteller Lye.

Send oss ditt bilde

Denne uka er det vinterferie for begge Agder-fylkene. Er du på ferie og har måttet skuffe mye snø for å komme inn i varmen?

Send ditt bilde på e-post til tips@fvn.no, på MMS til 03811 eller direkte til vår Facebook-profil. Husk å skrive ditt fulle navn i tillegg til hvor og når bildet er tatt.