13-åringen lot seg bare så vidt riste ut av søvnen av kameratene på det store datatreffet RogaHack 2014 i Sandnes, skriver Stavanger Aftenblad.

Siden søndag fredag klokken 18 og fram til middagstider søndag har 350 gutter og noen jenter sittet foran skjermene.

Amalie Reisvaag (17) fra Sola hadde lørdag kveld bare sovet en liten halvtime det siste døgnet. Spillet League of Legends (LoL) er mye mer gøy enn å sove.

— Noen av de har møtt her er folk jeg har gamet med og som jeg sjelden eller aldri har møtt fysisk, sier 17-åringen og tar en ny slurk Red Bull for å holde søvnen unna litt til.

Lenestolmannen

Stian Thu fra Ålgård er 25 år og blant de eldste som i helgen har inntatt Sandneshallen. Rutinen gjør at han akkurat nå sitter i en herlig, brun lenestol i skinn. Klappstolen ble for dårlig for en 25-åringen.

En plass vi samles for å spille ulike spill, konkurrere og ha det sosialt

— Jeg fant lenestolen gratis på Finn og da jeg dro hjem for å dusje, hentet jeg den med meg, forteller han.

— Hva et datatreff er? En plass vi samles for å spille ulike spill, konkurrere og ha det sosialt, sier lenestol-mannen.

Friiidretten er denne helgen sendt på dør ut av Sandneshallen . 350 gutter og noen jenter har rykket inn med datamaskiner. Foto: Fredrik Refvem

Nå håper han noen andre vil ha stolen med seg hjem.

Det er servert

Et annet sted i den dunkelt opplyste hallen er mor Ingeborg Bergjord innom med en matbit til sønnen. Hun er enig i at det er mye her i verden som er verre å rote seg borti for en 13-åring, enn en datatreff med litt lite søvn.

— Jeg har blitt kjent med mange nye folk og har konkurrert, forteller Eskild Bergjord.

Han spiller for det meste Minecraft og også litt LoL.

1600 meter kabel

RogaHack-sjef Espen Gunvaldsen har heller ikke sovet mye de siste dagene. Datapartyet i Sandneshallen arrangeres av GeekCreew. For at gamerene skal være fornøyde er det denne helgen rullet ut 1600 meter nettverkskabel i hallen.

— Det har kommet folk både fra Haugesund og Kristiansand, men de fleste er selvfølgelig herfra, sier Gunvaldsen.

Før deltakerne søndag klokken 12 drar hjem for å sove skal det i natt kåres vinnere Counter Strike go- og League of Legends-turneringene.