Meldingen om skifte i eierforholdet ble sendt ut via en pressemelding fra partene tirsdag. Her opplyses det at Aktiv Helse Bedriftshelsetjeneste AS nå overtas av Quick Care Norge AS.

Ingen endring

Ifølge daglig leder Ole Kristian Lauvland i kristiansandsselskapet og Joakim Lund i kjøperselskapet blir det ingen endringer for kundene.

— Quick Care vil drive og utvikle Aktiv Helse videre, etter de solide og profesjonelle forretningsprinsipper, som de tidligere eierne har arbeidet etter, melder partene i pressemeldingen.

— Det er vårt ønske at både nye og gamle kunder skal oppleve at det nye samarbeidet vil bidra til enda større faglig bredde, flere relevante produkter og dermed nye muligheter for kundene, legger de til.

Beholder ledelsen

Det er videre avklart at partene per i dag ikke kommer til å foreta noen endringer i ledelsen eller staben i de to selskapene.

Aktiv Helse Bedriftshelsetjeneste ble stiftet i 2002 og har kontorer i Kristiansand, Vennesla og Arendal, med over 300 kunder. De leverer blant annet tjenester innenfor HMS.

Quick Care Norge AS ble opprettet i 2011 som et datterselskap av danske Quick Care AS. Deres styrke er håndtering og forebygging av sykefravær