KRISTIANSAND: I hælene på gullselgere

Politiet har drevet klappjakt på sigøynerne som selger falskt gull til sørlendinger. Søndag formiddag fikk politiet tips om at salg foregikk ved Kiwi på Brennåsen i Songdalen kommune. Politiet rykket dermed ut til stedet, men da de kom fram hadde sigøynerne stukket av sted i bil. Noen timer etter fikk politiet på nytt tips om at de samme folkene drev "gullsalg" på Esso ved Vallesverd. Da fvn.no snakket med politiet sent søndag kveld var selgerne fortsatt ikke fakket.

KRISTIANSAND: Kollisjon i Kvadraturen

18.09 En 51 år gammel dame klaget over smerter i brystet etter en kollisjon mellom to biler i sentrum av Kristiansand. En 38 år gammel mann skal ha kjørt inn i kvinnens bil bakfra like ved Markensgate.

ARENDAL: Siktet for kjøring i pillerus

18.53 En 28 år gammel mann fra Arendal ble søndag kveld pågrepet og siktet for kjøring i pillerus. I bilen satt også en passasjer som ble brakt til politistasjonen i Arendal.

ARENDAL: Gikk tom for drivstoff ved Torungen fyr

19.04 Politiet i Arendal måtte trå til å hjelpe en båtfører som gikk tom for drivstoff like ved Torungen fyr utenfor Arendal. Ifølge mannens mor var han ute å viste fram sin rib-båt til tre voksne personer. Politiet tauet båten inn til Esso i Arendal hvor mannen igjen kunne fylle opp tanken.

VENNESLA: Stjålet motorsykkel

21.23 En motorsykkel av merket Suzuki er stjålet fra en adresse i Vennesla. Motorsykkelen har kjennemerke PP7869. FLEKKEFJORD: Kjøring i påvirket tilstand

22.31 En person fra Flekkefjord kontaktet politiet da han så to svært berusede personer kjørende i en bil mellom Øye og Fosseland. Politiet sender en patrulje fra Flekkefjord for å ta opp jakten på bilen.