KRISTIANSAND: Ruteknusing

0007: Ei av de store vindusrutene i butikken Teknisk hobby på hjørnet Dronningens gate og Festningsgaten er knust. Det er ikke melding om noe stjålet.

KRISTIANSAND: Dokumentforfalskning

0012: Ei 19 år gammel jente ble avslørt da hun forsøkte å å komme seg inn på et utested med falsk legitimasjon. Vaktene meldte fra til politiet og hun blir anmeldt for forholdet.

KVINESDAL: Utbrent

0021: Politiet får melding om brann ved Feda terminal i Kvinesdal. Når politipatruljen kommer til stedet, finner den en utbrent moped. Mopeden er ikke meldt stjålet så langt,

MANDAL: Slagsmål

0025: Utenfor Dressmann i Store elvegate ble en 25 år gammel mann fra Mandal truet med kniv og slått ned. Politiet kom til stedet og pågrepet en 17 år gammel mandalitt som er mistenkt for voldsutøvelsen. Han vil bli avhørt i dag.

KRISTIANSAND: Tyver

0042: En mann kommer hjem til bopelen sin i Dalaneveien og finner inngangsdøra ulåst. Han konstaterer at folk har vært inne og at noe er stjålet. Politiet kom kort tid etter over to personer med tyvegods som kan stamme fra adressen. De er begge fra Arendal og innbrakt til arresten. Begge er 33 år gamle.

ARENDAL: Overstadig

0045: En politipatrulje kom over en meget beruset person ved Maxi-senteret. Han var så beruset at patruljen kjørte ham til akuttmottaket for helsekontroll. Deretter ble han plassert i drukkenskapsarrest i Arendal.

FLEKKEFJORD: Drikking

0110 : En 19 år gammel mann ble tatt for drikking på offentlig sted. Han er fra Flekkefjord og kan vente seg en solid bot.

KRISTIANSAND: Ølglass i ansiktet

0147: I krysset Tollbodgaten/Vestre strandgate skal en 21 år gammel mann fra Kristiansand ha fått slengt et ølglass i ansiktet. Gjerningsmannen hadde forsvunnet da politiet kom til stede, og 21-åringen ble brakt til legevakta for medisinsk behandling.

ARENDAL: For full

0145: Politiet finner en alt for full 21 år gammel mann som har fått for mye. Han blir brakt til legevakta.

ARENDAL: Full falt i sjøen

0200: En 33 år gammel arendalitt falt i sjøen i Pollen, åpenbart beruset. Politiet fraktet ham til legevakta, hvor det ble konstatert at mannen var temmelig nedkjølt. Det var ikke fare for livet hans, men han overnattet på legevakta, for å få varmen i seg.

MANDAL: Slått ned

0208: Igjen i Store elvegate. En person slått ned, melder en politipatrulje. Det er ingen mistenkte, og den skadede mannen på 25 år fra Mandal, blir kjørt til legevakta.

KRISTIANSAND: Kjedekollisjon

0215: En bil stoppet brått og to andre biler kjørte i bakfra ved jernbanestasjonen i Vestre Strandgate. Den ene av passasjerene klager over vondt i nakken, og tar seg selv fram til legevakta for sjekk. Bare små materielle skader.

ARENDAL: Knuste lykter

0245: En ansamling ungdommer på Nedenessletta har nachspiel. Der står det mange anleggsmaskiner, og noen av dem har fått knust lyktene. I tillegg er vinduet i en bussbu knust. Politiet har ingen mistenkte.

KRISTIANSAND: Kutt i leppa

0324: En 22 år gammel mann fikk kutt i leppa og måtte til legevakten for å sy, etter en slåsskamp utenfor et utested i Dronningensgate. Ingen er foreløpig mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Stjal mopeden

0325: På bensinstasjonen Hydro Texaco i Vågsbygd røsket en ukjent mann mopeden ut av hendene på eieren. Politiet har verken funnet mopeden eller tyven. Mopedeieren ble ikke fysisk skadet.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

0345: En politipatrulje melder at en en dame har vært involvert i en slåsskamp i Tollbodgaten, i nærheten av et utested. Hun er 23 år gammel, og oppgir navnet på en mulig gjerningsmann til politiet. Han er 22 år gammel, men politiet har ikke fått tak i ham ennå. Begge er fra Kristiansand.

RISØR: Stakk på moped

0340: Politiet ser to stykker på en moped, og ingen av dem har hjelm. Derfor forsøker politiet å stanse mopedisten, men 21-åringen fra Risør prøver å stikke av. Fluktruten innebærer to passeringer av innkjøring forbudt-skilt, og til slutt klarer politibilen å ta igjen og stoppe mopedisten. Han blir anmeldt.

LYNGDAL: Campingvogn brant

0407: Brannvesenet melder at en campingvogn har brent helt ned på kaiområdet i Lyngdal. Ingen personer var i vogna da det bran, men saken vil bli videre etterforsket.