KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om episoden like over midnatt. Vitner som befant seg utenfor utestedet Twist and Shout opplyste da at to personer var i vill slåsskamp med kniv.

— Personene gikk fra stedet etterpå. Vi fikk en grei beskrivelse av dem, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Til legevakten

Ti minutter senere fant en politipatrulje to menn som lignet på beskrivelsen. Den ene, en 31-åring fra Mosby, hadde stikkskader i magen.

— Han ble kjørt til legevakten med ambulanse. Skadene skal ikke ha vært alvorlige, og tilstanden hans skal være stabil, opplyser Steinsland.

Den antatte gjerningsmannen, en 23-åring også fra Mosby, ble kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon. Han skal være en bekjent av 31-åringen, og har status som siktet.

- Intern krangel

Poliet vet foreløpig ikke hva som utløste slåsskampen, men operasjonsleder Steinsland sier det har vært en krangel i forkant.

— Det var en eller annen form for intern krangel mellom dem, men vi kjenner ikke helt til hendelsesforløpet foreløpig, sier han.

Begge mennene skal avhøres om episoden.