**ARENDAL: Promillekjørte med båt

21.45 (fredag):** Politiet stoppet en båt i Hovekilen. Mannen som kjørte båten ble tatt med til Arendal politikammer for tester, og det viste seg at han hadde over 1 i promille. Mannen, som er født i 1972, er nå anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slo til politimann på Havanna

00.40:** Politiet ble i natt kalt ut til Havanna bar og restaurant i Kristiansand da en mann lagde bråk der. Mannen, som er født i 1988, ville ikke etterkomme politiets krav om å fjerne seg fra stedet. Han slo til en polititjenestemann, og ble deretter lagt i håndjern. Mannen er nå anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått i hodet med flaske

01.00:** En mann ble slått i hodet med en flaske på Bakgården bar. Mannen forteller til politiet at det var åtte personer som angrep han. Mannen har fått fler kutt i hodet, og har anmeldt saken.

**KRISTIANSAND: Bråk på Ernst

01.00:** En beruset mann lagde bråk i baren på Ernst Hotell. Mannen, født i 1963, ble tatt med i fyllearresten, og er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Drosje kjørte i grøfta

01.39:** En drosje kjørte i grøfta i Søgne. Ingen ble skadet, og Falken kom til for å få bilen opp av grøfta.

**KRISTIANSAND: Høy musikk og bråk

01.40:** En patrulje rykket ut til Blåbærsvingen i Vågsbygd etter en melding om støy og høy musikk i et hus.

ARENDAL: Full dame lagde bråk

01.44: En dame født i 1976 ble innbragt fordi hun var beruset og lagde bråk på Barrique bar og restaurant.

ARENDAL: Knuste vinduet til sykkelbutikk

01.40: En mann brøt seg inn i butikken Sykkelsport i løpet av natten. Mannen knuste et vindu, men ingenting er såvidt politiet bekjent stjålet fra butikken. Politiet har ikke fått tak i mannen, men vet hvem han er.

GRIMSTAD: Fyll i Storgata i Grimstad

02.40: En beruset mann ble tatt med til arresten for å være overstadig beruset i Storgata. Han fikk et forelegg på 5000 kroner.

03.05: En person laget bråk i Storgata og ble tatt i arrest. Han fikk også et forelegg på 5000 kroner.

03.54: Politiet måtte roe ned en slåsskamp i Storgata. Slåsskampen startet som en krangel mellom to personer, og flere kom etter hvert til. Politiet fikk kontroll på situasjonen.

KRISTIANSAND: Slåsskamp i Dronningensgate

02.31: Politiet fikk melding om en slåsskamp mellom to personer i Dronningensgate i Kristiansand. Da de kom til stedet hadde det hele roet seg, og bare den ene personen stod igjen.

ARENDAL: Barkrangel

02.10: To personer kranglet på Poppe bar og restaurant på Tyholmen. Politiet bortviste den ene av de to personene.

KRISTIANSAND: Tatt for fyll på Havanna

02.40: En beruset person lagde bråk på Havanna bar og restaurant. Personen ble innbragt og fikk et forelegg på 4000 kroner.

ARENDAL: Løp rundt i undertøyet

02.30: En mann ble innbragt av politiet etter å ha løpt rundt i undertøyet på Friergangen i Arendal. Mannen var beruset.

KRISTIANSAND: Jaktet stjålet bil

03.25: Politiet jaktet på en bil de mente var stjålet. Personene i bilen ville ikke stoppe, men ved Svanedamsveien måtte de gi seg med to punkterte dekk. Politiet fikk tak i de to personene, og har opprettet sak. Bilen var stjålet.

ARENDAL: Kranglet med pirattaxi

04.00: Det oppsto en krangel mellom en person som kjørte pirattaxi og noen andre personer ved Rimi på Gamle Songevei. Politiet kom til stedet og fikk ordnet opp.

ARENDAL: Leven fra båt

04.51: Politiet fikk melding om støy og høy musikk fra en båt i Gjestehavna. De dro til stedet og ba personene i båten om å dempe musikken.

ARENDAL: Mistenker promillekjøring med båt

05.28: Politiet fulgte etter en båt som kjørte ut fra Kittelsbukt og ut på Nidelva. De mistenkte personene i båten for kjøring i påvirket tilstand. Politiet fikk stoppet båten ved Nidelv Camping, og mannen og kvinnen som var i båten ble innbragt. Det ble tatt blodprøve av dem, men resultatene av denne er ikke klare. Politiet har opprettet sak.

KRISTIANSAND: Garasje brant

05.50: En garasje med to plasser i Kobberveien brant i natt. Ingen mennesker ble skadet, og ingen verdier gikk tapt.

KRISTIANSAND: Stjal gummibåt

08.32: En tre meter lang gummibåt ble stjålet fra Geiterøy på Flekkerøy.

KRISTIANSAND: Stoppet med promille

10.16: En mann ble stoppet i en kontroll på E39. Mannen hadde en promille like over grensen for hva som er tillatt, og ble derfor innbragt for blåseprøve.