KRISTIANSAND: Onsdag startet rettssaken mot den 51 år gamle mannen i Kristiansand tingrett.

51-åringen nekter ifølge Farsunds Avis straffskyld for voldtekt av fire kvinner. Han hevder at den seksuelle omgangen var frivillig. Det stemmer lite overens med beskrivelsen en av de fornærmede ga i retten onsdag, ifølge Farsunds Avis.

En 34 år gammel kvinne hevder at hun ble holdt i fangenskap i to døgn og misbrukt seksuelt gjentatte ganger av 51-åringen et sted i Aust-Agder i juli 2005. Det hele startet med at hun ble tilbudt jobb som sjåfør og sekretær for 51-åringen.

— Hvor mange ganger ble du misbrukt? spurte aktoratet under gårsdagens rettssak ifølge Farsunds Avis.

— Jeg vet ikke, svarte kvinnen.

— Var det mer enn fem ganger? spurte aktoratet.

— Ja, svarte kvinnen gråtkvalt.

Voldtektene skal ha skjedd på 51-åringens bopel. Den 34 år gamle kvinnen fortalte i retten at hun ikke turte å flykte av frykt for at mannen skulle ramme barna hennes. I tillegg til de angivelige overgrepene, skal 51-åringen ha tvunget i den 34 år gamle kvinnen amfetamin.

Selv om overgrepene skal ha skjedd i juli, ble de først anmeldt i oktober politiet ble gjort oppmerksom på overgrepet i et helt annet avhør av en bekjent av kvinnen. Politiet fikk så overtalt kvinnen til å anmelde overgrepet. Sjokk og frykt for tiltalte skal være grunnen til at hun selv ikke tidligere anmeldte hendelsen.

Kvinnen fortalte i retten at livet hennes har endret seg dramatisk etter de to døgnene som sexslave. Hun har valgt å overlate den daglige omsorgen for barna til barnefaren og hun går ikke ut av boligen sin med mindre hun absolutt er nødt til det. I tillegg sliter hun med angst.

De tre andre voldtektene 51 åringer er tiltalt for, skjedde september 2005, januar 2006 og mars 2006.