GRIMSTAD: 23-åring tatt for narkotika-besittelse

01.05 - En 23 år gammel mann ble stanset av politiet natt til fredag. Føreren ble undersøkt, og politiet fant noe amfetamin på ham. Vedkommende er tatt med inn til avhør og vil bli siktet for besittelse av narkotika.

KRISTIANSAND: Stakk av fra regningen

01. 28 - En drosjesjår kjørte en person hjem til Hamresanden natt til fredag som ikke var særlig betalingsvillig. Kunden hadde stukket av da politiet kom, men mannen ble innhentet og oppfordret til å gjøre opp for seg. Etter at turen var betalt, fikk han gå og legge seg.

BIRKELAND: Stakk av

0216 - To karer ble overrasket ved et bygg i Birkeland i natt. De stakk derfra med en stjålet bil som de først bulket. Til slutt bar det utfor veien ved Svalandsheia. Mennene ble sporet opp av politer med hund, og pågrepet halvannen time senere med mindre mengder hasj på seg. De to mennene er kjenninger av politiet og er 52 og 41 år gamle.

ARENDAL: Innbrudd på Tromøya

03.12 - Det ble meldt om innbrudd på Tromøytunet, der noen hadde brutt opp ei takluke. Det er antagelig ikke stjålet noe, men politiet undersøker saken.

KVINESDAL: Innbrudd på Expert

03.29 - Tyver tok seg inn på Expert i Kvinesdal natt til fredag. Etter å ha knust et vindu, rasket de med seg flere mobiltelefoner og forduftet fra åstedet.

GRIMSTAD: Biltyveri

06.38 - Det ble meldt om et innbrudd i en garasje i Grimstad fredag morgen. Tyvene har stjålet en hvit og blå VW Taro, med registreringsnummer BN 80398.