KRISTIANSAND: Like etter klokken 23 fikk politiet melding om husbråk i en enebolig i Vennesla sentrum. En 35-åringen hadde rundjult sin kamerat etter en uenighet. Begge var svært beruset. En patrulje fra politiet ordnet opp i situasjonen på stedet.

ARENDAL: Klokken 0310 natt til torsdag gikk innbruddsalarmen ved Stuenes skole i Arendal. Uvedkommende hadde tatt seg inn ved å brekke opp et vindu og rakk å stikke av med flere flatskjermer før politiet kom til stedet. Det er foreløpig ingen spor etter gjerningsmennene.

KRISTIANSAND: Et leilighetsbygg i Dronningens gate i Kvadraturen tok fyr like etter klokken tre natt til tordag. En 49 år gammel dame ble reddet ut og sendt til Sørlandet sykehus Kristiansand for kontroll. Det skal ikke ha vært flere personer til stede i leilighetsbygget. Brannen ble raskt slukket og det er ikke meldt om store skader.

ARENDAL: En familiefar bråvåknet da han plutselig hørte noen romstere i sitt eget hus mitt på natten. Da han kom ned i stua hørte han flere personer løpe ut av huset, kaste seg inn i en bil og kjøre av gårde. Tyvene hadde kommet seg inn i huset ved å knuse vinduet i verandadøren. De rakk ikke ta med seg noe før de ble oppdaget.

MANDAL: Halv ni torsdag morgen fikk politiet melding om en utforkjørsel i Bankeveien i Mandal. Føreren av bilen skal være lettere skadet.