KRISTIANSAND: Blind vold i Markens

**VENNESLA: Innbruddsforsøk på Loland

04.21** En person observerte en annen person som gikk i retning garasjen hans, og som trolig var en tyv. Garasjeeieren hørte en bil forsvinne fra stedet, uten at noe ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal 30.000 kroner

04.33** Tyver har tatt seg inn i en bolig i Vågsbygdveien. Gjerningspersonene tok seg inn gjennom en kjellerlem. Diverse datautstyr, deriblant en pc, samt 30.000 kroner i kontanter ble stjålet.

**KVINESDAL: Innbrudd i barnehage

05.49** Tyver har brutt seg inn i en barnehage i Kvinesdal. Vinduet i inngangsdøra er knust, og det ligger glasskår overalt. Det er foreløpig ikke klart hva som er borte.

**BYKLE: Falsk lastebilbrann

07.55** Politiet fikk melding fra øyenvitner om at det så ut til å brenne i en lastebil cirka syv kilometer nedenfor Hovden. Det viste seg at "brannen" bare var et varmeanlegg på en betongbil, altså en åpen gassflamme.

**GRIMSTAD: Kjørte utfor veien

08.30** En personbil kjørte utfor veien ved Bergeveien. En person var i bilen, men ble ikke skadet.

KRISTIANSAND: Brann hos Bertel O. Steen

**SØR-AUDNEDAL: 115-hestekrefters motor stjålet

08.45** En påhengsmotor ble stjålet fra en båt som lå på land på Tjøm. Tyveriet er anmeldt, men politiet har ikke så mye å gå etter.

**MANDAL: Knuste butikkvindu

10.10** Hos Håland utstyrsforretning i Store Elvegate er ruta i utstillingsvinduet knust. Det er uklart hvem som knust ruta og hvorfor.

**GRIMSTAD: Etterlyser Pioner-eier

10.30** En beige Pioner-jolle er funnet drivende ved Bjorøya i Holvika. Båten har verken registreringsnummer eller motor, og eierne kan henvende seg til politiet.

LYNGDAL: Kollisjon ved Lehnefjorden

**FROLAND: Veibom brutt opp

13.15** En veibom på Mykland er brutt opp i løpet av natta.

**SØR-AUDNEDAL: Skogsvinsj stjålet

13.46** I løpet av sommeren (!) er en Igland 601 skogsvinsj til traktor stjålet fra Lohnestranda.