**KRISTIANSAND: Tre blåst i veien

11.24:** På grunn av sterk vind fallt et tre ut i Torridalsveien, like ovenfor bomstasjonen. Politiet måtte tilkalle vegvesenet for å få fjernet det.

**LINDESNES: Gummibåt stjålet

13.20:** En Gummibåt uten motor er blitt stjålet fra et båthus. Båten er en Zodiac Bombard 305, og er grå med lilla striper.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

13.55:** Det har vært innbrudd i en bil som stod parkert på Slettheia. Tyven fikk med seg et fotoapparat.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

14.02:** Politiet fikk melding om nok et bilinnbrudd. Billåsen skal ha blitt ødelagt under innbruddet. Tyven fikk med seg en radio og cd-spiller.

Front mot front på E 39

**KRISTIANSAND: Containerbrann i Slottskvartalet

21.29:** Det brøt ut brann i en søppelcontainer i Slottskvartalet mandag kveld. Brannvesenet slukket brannen raskt.

**KRISTIANSAND: Brant i henger

21.37** Det var en bekymret nabo som ringte politiet da han oppdaget røykutvikling fra en biltilhenger som sto i Bydalsveien i Kristiansand mandag kveld. Naboen hadde også varslet eieren av hengeren, og da politi og brannvesen kom til stedet, var brannen så godt som slukket, ved hjelp av en hageslange og god nabohjelp. Politiet er usikre på hva årsaken til brannen har vært, og etterforsker saken.

**KRISTIANSAND: Stjal Ford

21.50** Mandag kveld ble det meldt om innbrudd ved Bay Auto i Barstølveien i Sørlandsparken. Kjøreporten sto åpen da Securitasvekterne kom fram, og etter å ha gått gjennom lokalene, kunne det konstateres at det er blitt stjålet en uregistrert Ford Focus 2000-modell.

Gjerningspersonene har brutt opp en dør inn til bruktbilhallen, og deretter kjørt bilen gjennom en port i gjerdet.

**VENNESLA: Hærverk på bil

23.23** Mandag kveld anmeldte en bileier et forsøk på innbrudd i bilen han har hatt stående i Heptekjerrvegen i helgen. Da mannen skulle bruke bilen mandag, var begge dørlåsene forsøkt brutt opp. Begge låsene var blitt ødelagt i forsøket, men innbruddstyven har sannsynligvis måttet gi tapt.