ARENDAL: — Det var en sinnssyk opplevelse, et utrolig adrenalinkick! sier Arendalsjenta Ann-Sylvia Clark, når hun skal beskrive opptredenen under forrige ukes MTV-show, skriver Agderposten.

Ann-Sylvia Clark var en av fire dansere som ble håndplukket til å opptre på scenen sammen med hip-hop-artisten Snoop Dogg under MTV-showet i København. Artisten selv var godt fornøyd med innsatsen til danserne sine.

— Snoop Dogg var riktig hyggelig. Han kom inn i rommet til oss danserne og øvde litt med oss før vi skulle opptre, og så sa han at vi gjorde en god jobb etterpå, forteller Ann-Sylvia til Agderposten.

Det var på en danseskole i København at Clark ble plukket ut til showet. I konkurranse med 100 profesjonelle utøvere ble Arendalsjenta plukket ut som en av fire dansere til Snoops show.

Clark har kun danset i tre år, men hun har planer om å fortsette i mange år enda. Med stryk i alle fag på ungdomsskolen og krangling med lærerne, var foreldrene bekymret med tanke på datterens fremtid. Men nå ser det ut til at hun har funnet noe hun kan satse alt på.

Mamma Debbie Lee Clark måtte gi opp datterens skolegang, men når de så dansetalentet og dedikasjonen til datteren støttet de henne fullt ut i jakten på en dansekarriere.

— Vi så jo etter hvert at hun har et vanvittig dansetalent, og det er jo bare danse hun vil, sier moren.

Foreldrene tok opp lån i fjor for å sende henne på danseskole i København, siden Lånekassen ikke dekket den utdanningen hun ville ta.

— Vi er bare glade at hun har funnet sin plass i livet. Hun er et helt annet menneske nå. Før var hun rastløs og sint, nå er hun så glad og fornøyd, sier mamma Debbie stolt.

Drømmen er å reise fast med en artist, og Ann-Sylvia er klar på hvem hun aller helst vil danse for.

— Missy Elliot.